Itt a nagy bejelentés! Beismerte másságát az Oscar-díjas színésznő

A nyilvánosság előtt először ismerte be másságát az Oscar-díjas színésznő, Jodie Foster.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az idei Golden Globe-gálán voltak váratlan nyertesek, ám a legnagyobb meglepetést mindenképpen Jodie Foster okozta.

A színésznő ugyanis a Cecil B. DeMille-életműdíjat vehette át, és most ismerte el először a nagy nyilvánosság előtt, hogy a saját neméhez vonzódik.

Nyíltan vallott életéről

A zárkózott, Oscar-díjas színésznő tőle szokatlan módon a magánéletéről kezdett beszélni, a fiairól és demenciával küzdő édesanyjáról.

Bár 2007-ben egy díját már a legjobb barátnőjeként ismert Cydney Bernardnak ajánlotta, eddig sohasem mondta ki, hogy milyen viszony is van kettőjük között. Egészen a Golden Globe-ig, ugyanis most nagy levegőt vett, és mindent bevallott.

- Nos, ha már ilyen ünnepélyes keretek között állok itt önök előtt, késztetést érzek, hogy kimondjak valamit, amit már régen fel kellett volna fednem a nyilvánosság előtt. Ideges vagyok a bejelentés miatt, bár ez talán nem is a legjobb szó. De most önök elé tárom, hangosan és büszkén - mondta Foster mosolyogva.

A színésznő kicsit félénken, de engedve legjobb barátja, Mel Gibson unszolásának, végül bevallotta, hogy leszbikus, és lelki társának tartja Cydney Bernardot, akivel immár 20 éve alkotnak egy párt.

Mint mondta, igazából ezt már mindenkivel megosztotta, aki fontos volt neki, a családjának és a barátainak, ám úgy látja, hogy a mai világ arrafelé halad, hogy minden sztár sajtótájékoztatót hív össze, vagy egy show-ba megy el, ha válik, ha fáj valamije, vagy éppen csak letört a körme.

Könnyekben törtek ki

- Ezért szeretném most megragadni az alkalmat, és megköszönni a szüleimnek, a volt szerelmeimnek és a lelki társamnak, hogy mindvégig mellettem álltak. Köszönöm, Cyd, annyira büszke vagyok a modern kis családunkra, a két csodálatos fiunkra. Charlie és Kit, csak miattatok lélegzem, és igyekszem fejlődni - mondta.

Majd a közönség soraiban ülő 84 éves édesanyjához fordult, akinek elmondta, mennyire szereti, és hogy reméli, ha ezt sokszor elismétli, eljut a demenciában szenvedő, idős hölgy lelkéhez, így az eltelhet a biztos érzéssel, hogy valami igazán jót cselekedett ebben az életben.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A közönség a beszéd végére könnyek között, felállva tapsolta meg a színésznőt, aki a színfalak mögött még elmondta, úgy érzi, lezárult egy szakasz az életében, és egy új, izgalmas fejezet kezdődött.

Ezt is szeretjük