Te felismernéd? Szörnyen megváltozott az egykori nők bálványa
Az egykor jóképű Joaquin Phoenix legújabb filmje kedvéért bozontos hajat és bajuszt növesztett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 37 éves Joaquin Phoenixet a legújabb filmje forgatási helyszínén, egy zsúfolt hollywoodi metróállomáson kapták lencsevégre a szemfüles fotósok.

Külseje azonban több volt mint szokatlan: a szexi színész haja fésületlen volt, szemüveget viselt, ráadásul bajuszt is növesztett.

A Nyughatatlan és a Gladiátor című filmek sztárjáról 2009 óta nem nagyon hallottunk, akkor Gwyneth Paltrow oldalán láthattuk a Két szeretőben. 2010-ben pedig jött a hír, hogy Joaquin Phoenix visszavonul.

Újra forgat

- Felhagyok a színészettel és inkább a zenére koncentrálok - nyilatkozta akkor mindenki megdöbbenésére a sztár.

Hamar kiderült azonban, hogy mindez csupán egy átverés volt: sógora, Casey Affleck egy dokumentumfilmet forgatott és ehhez kellett Joaquin színészkedése, hogy eljátssza a magára semmit sem adó rappert, amit az egész világ el is hitt.

Legutóbb 2012 elején tűnt fel ismét, akkor Philip Seymour Hoffman mellett forgatott a Szcientológiai Egyház megalakulásáról szóló darabban. Joaquin a főnök jobb kezét alakította, aki egy idő után azonban elkezd kételkedni az addig hitt világképben.

Zűrös múlt

Most egy vígjáték van készülőben, aminek címét egyelőre nem tudni, csupán a történetről annyit, hogy Joaquin beleszeret egy számítógépes hangba, amit egy telefonkészüléken keresztül hallott.

A Puerto Rico-i származású amerikai színész mostani filmjében olyan sztárokkal játszik majd együtt, mint a Doktor House-ból is jól ismert Olivia Wilde, Rooney Mara vagy éppen Amy Adams.

A sztár tehát visszatér a filmvászonra, a fotók alapján pedig igazán jókedvűnek és kiegyensúlyozottnak tűnt, sokat nevetett és beszélgetett a stáb többi tagjával.

Magánéletéről mostanában nem sokat lehet tudni, 2005-ben alkoholproblémái miatt kezeltette magát, majd a következő évben autóbalesetéről lehetett hallani.

Barátai mindig is sokat segítettek neki, Joaquin olyan hírességekkel van jóban, mint Matt Damon vagy éppen Vince Vaughn.

Ezt is szeretjük