Míg a színésznő haldoklott, az orvosai ott fotózgatták magukat mellette
Joan Rivers lánya szörnyű titkokat árult el anyja haláláról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 81 éves Joan Rivers légzése 2014 szeptemberében egy rutineljárásnak ígérkező hangszálműtét során váratlanul leállt. Az orvosok ezért a színész-műsorvezetőnőt napokig mesterséges kómában tartották.

A hetedik napon lánya, a 47 éves Melissa Rivers közleményben tudatta, hogy édesanyja nem ébredt fel a kómából, családja körében örökre elaludt.

Fotózkodtak a műtőben

Bár akkor megköszönte a kórházban dolgozó orvosoknak és ápolóknak a gondoskodást, néhány hónappal később, 2015 januárjában mégis pert indított ellenük.

Melissa szentül hiszi, hogy ha anyja több odafigyelést kapott volna, akkor száz százalékban megelőzhették volna tragikus halálát.

Tisztában van azzal, hogy ami a színésznővel történt, az bárki mással is megeshetett volna, mégis úgy gondolja, hogy a nem megfelelő felkészültség és a személyzet néhány tagjának amatőr viselkedése nagy szerepet játszott abban, hogy Joan Rivers életét vesztette.

- Igen, ez egy tragikus baleset volt. Ha valami történik, és mindenki azt teszi, ami helyes, mégis baj lesz, akkor ez van, megtanulsz élni vele. De ha hiba hibát követ, és úgy viselkednek veled, hogy csak kapkodod a fejed, megőrülsz - nyilatkozta a Today show-ban hétfőn Melissa.

Az általa beadott periratok szerint nyomozása során kiderítette, az anyját kezelő orvosok a műtőben folyamatosan viccelődtek Joan Riversen, de ami a legrosszabb, éppen mellette fotózkodtak, amikor összeomlott a légzése.

Ezt is szeretjük