Leállt a légzése műtét közben! A legendás tévést mesterséges kómában tartják orvosai
Joan Rivers műsorvezetőt tegnap este szállították kórházba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Joan Rivers az életéért harcol, és mesterséges kómában tartják, de orvosai szerint kielégítő az állapota, adta hírül a People. A 81 éves műsorvezetőnőt csütörtökön este szállították át a New York-i Mount Sinai kórházba, miután egy, a hangszálait érintő beavatkozás közben komplikációk léptek fel egy manhattani klinikán, és leállt a légzése.

Éltes kora ellenére Joan Rivers még mindig aktív: jelenleg egy webes műsort vezet In Bed with Joan címmel, ahol sztároknak tesz fel pikáns kérdéseket. Emellett pedig éppen a nemrég megjelent Diary of a Mad Diva - azaz Egy őrült díva naplója - című könyvét népszerűsítő körúton vesz részt az Egyesült Államokban, szerdán, alig 12 órával a légzésleállás előtt New Yorkban volt.

- Joan tele volt energiával, és úgy tűnt, hogy megállíthatatlan. Remekül nézett ki és folyton viccelődött - idézte fel a New York-i sajtóesemény egyik résztvevője.

A sztár betegágyához hívták a lányát is, aki máris közleményben tudatta a rajongókkal, hogy köszöni a sok szeretetet és támogatást, és továbbra is arra kért mindenkit, szorítsanak édesanyjának, hogy mihamarabb javuljon az állapota.

Joan Rivers színésznőként, komikaként és tévésként is ismert, nevéhez olyan beszélgetős műsorok fűződnek, mint a The Late Show Starring Joan Rivers, illetve a The Joan Rivers Show. Utóbbi öt évig ment, és Rivers 1990-ben Emmyt is kapott érte.

Ott volt az Emmy-gálán is

Joan Rivers a hétfő esti Emmyn is tiszteletét tette, bár a ruhája nem volt éppen a legjobb választás. Nézd meg galériánkat a legcsúnyább dresszekről!

Ezt is szeretjük