Élő viaszbaba lett a szétszabott tévésztárból, Joan Riversből
A műsorvezetőnőt a plasztikai műtétek miatt már alig lehet megkülönböztetni önmaga viaszból készült másától.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Joan Rivers viaszból készült alakmását július 29-én mutatták be Madame Tussauds hollywoodi viaszmúzeumában.

Megdöbbentő, hogy a 76 éves amerikai tévésztárt és hasonmását alig lehet megkülönböztetni, Rivers ugyanis az elmúlt években jócskán agyonplasztikáztatta magát.

A több tucat szépészeti beavatkozás miatt manapság valóban úgy fest, mint önmaga viaszból kiöntött klónja. Ám más képmutató hollywoodi hírességekkel ellentétben ő legalább nem titkolja megszállottan, hogy kés alá feküdt, méghozzá nem is egy alkalommal.

Saját bevallása szerint két ráncfelvarráson, egy orrműtéten és egy szemformáláson esett át. Nem beszélve a medencényi botoxról, amit az évek során a bőrébe fecskendeztek.

Ha szükségét érzi, újra kés alá fekszik

Őt magát azonban nem nagyon izgatja, hogy hány alkalommal plasztikáztatott, és a szépészeti beavatkozások milyen következménnyel jártak.

Elmondása szerint ugyanis a nyolcvanhoz közeledve is biztosan megműtteti még magát, ha szükségét érzi ennek.

- Az ember szeretne annyira jól kinézni, amennyire csak lehet. Mindannyian vonzóak akarunk maradni. Ez egy üzlet. Az én mottóm az, hogy jobb egy új arccal kiszállni egy öreg autóból, mint öreg arccal egy újból – nyilatkozta humorosan a népszerű műsorvezetőnő.

A reszelős hangú Rivers másik tiszteletre méltó tulajdonsága, hogy humoristaként gyakran él az önirónia eszközével. Nem véletlen, hogy előszeretettel teszi saját magát vicceinek célpontjává. Emellett megzabolázhatatlan természetével, pimasz magatartásával és szabadszájú megnyilvánulásaival is sikerült felhívnia magára a tévénézők figyelmét.

Tavaly például élő egyenesben káromkodott - mentségére legyen mondva, nem volt tudatában annak, hogy a műsort nem felvételről vetítik majd le.

Ezt is szeretjük