Kirobbanóan nőies 75 évesen Joan Collins
Plasztika nélkül!
A színésznő állítása szerint sosem feküdt kés alá, mégis vonzó tud maradni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Számtalan példából tudjuk, hogy a hollywoodi sztárok többsége teljes pánikban rohan a plasztikai sebészetre, amint megjelennek az első szarkalábak a szeme vagy az ajkai körül.


Hogy aztán a botox és egyéb ilyen-olyan beavatkozásból ki mennyit vall be, az már más kérdés. Van, aki úgy véli, nincs ezen semmi szégyellnivaló.

Mások azt tartják, ez a magánügyük, ezért nem szívesen beszélnek róla, ha egy-egy kíváncsi zsurnaliszta kortalan szépségük titkáról szeretné lerántani a leplet.

Megint mások viszont vehemensen tagadnak a nagy nyilvánosság előtt, talán attól félve, hogy sztárságukon esik csorba, ha bevallják, bizony az öregség őket sem kíméli.

Tényleg sosem plasztikáztatott?

Hogy Joan Collins melyik a felsoroltak valamelyikébe tartozik-e, vagy esetleg azon kivételes művésznők közé, akik tényleg plasztikaszűzek, azt mindenki döntse el maga.

Tény, hogy a 75 éves, brit származású színésznő tényleg varázslatosan néz ki korához képest, és ha finomítottak is a vonásain az évek során, az nem annyira szembeötlő, mint némelyik sztárnál. Akárhogy is, Collins bevallása szerint még sosem járt szépészeti klinikán, sőt, megveti azokat, akik állandóan tökéletesíteni akarják megereszkedő vonalaikat.

- Rengeteg olyan nővel találkoztam, akik túlvannak egy-két beavatkozáson, és mondhatom, rettenetesen néztek ki. Szinte nem is hasonlítottak korábbi önmagukra. Nekem tetszik az, amit a tükörben látok, és nem szeretnék ezen változtatni – vallotta.

Azt állítja, az egészséges életmód és nálánál 32 évvel fiatalabb férje gondoskodnak arról, hogy lassabban öregedjen.Collins-t, aki egyébként szerelmesregény-íróként is sikeres, legutóbb egy nagyszabású jótékonysági rendezvényen lehetett megcsodálni számos híresség – többek között Raquel Welch, Denzel Washington, Jane Seymour és Melanie Griffith – társaságában.
Ezt is szeretjük