Teljesen bekattant a paranoid J-Lo!
Jennifer Lopez 600 ezer dollárt fizet az ikrei mellé felfogadott testőröknek, hogy komoly védelmet biztosítsanak gyerekeinek.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez február 22-én adott életet ikreinek, egy kislánynak és egy kisfiúnak. Már a szülés előtt óriási felhajtást csapott biztonsági szempontból, hiszen meg volt győződve arról, hogy valaki el akarja rabolni születendő gyermekeit.

Az énekesnő továbbra sem tágít őrült ötletétől, mely szerint valaki el fogja vinni a babákat, így hat új testőrt vett alkalmazásba, hogy megfelelő védelmet biztosítson a gyerekeknek. A testőröket a legjobb fizetésben részesíti, hisz az elit képzést kapott biztonságiak havonta és fejenként 100 ezer dollárt kapnak.

Nem tudni, hogy Marc Anthony mit szól felesége paranoiájához, hisz amit Lopez csinál, az már tényleg őrület. Az ikreket egyébként egy teljes luxussal felszerelt babaszoba várta, melybe az ágyakat Franciaországból hozatták, és még a lámpák is arannyal vannak befuttatva: a teljes berendezésre mintegy 40 ezer dollárt költött a pár!

Megkapták nevüket az ikrek

Az ikrek meglepően sokáig nem estek át a névadó ceremónián, hisz csak most került nyilvánosságra a babák neve: a hétvége folyamán a kislány az Emme névre lett keresztelve, míg a kisfiú a Max nevet kapta.

A kicsik éppen egy nappal azután születtek, hogy a házaspár a latin zene egyik legnagyobb ünnepének számító Premio Lo Nuestro gálán valósággal kaszálta a díjakat: Lopez lett a legjobb popénekes, Marc Anthony pedig az év salsaelődója.

2008-ra Jennifer nem tervezi a visszatérést a munkához, hisz minden idejét a gyerekeivel akarja tölteni, akik most beragyogják a kismama életét.

Így aztán az ikrek igazán szerencsésnek mondhatóak, mert anyjuk nem csupán a gondozónőkkel és testőrökkel fogja elhalmozni őket, hanem anyai szeretettel is, amire most a legnagyobb szükségük van.

Ezt is szeretjük