Tragédia után teherben
Jennifer Lopez 2007-es éve
Legnépszerűbb sztárokat bemutató sorozatunk 3. helyén áll az amerikai énekes és színésznő, akinek végre teljesült álma: babát vár.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer a New York-i Castle Hillben született. Egy középosztálybeli család gyermekeként nevelkedett, és gyermekkora óta énekesnő és táncos szeretett volna lenni, ezért 19 évesen beiratkozott egy New York-i tánciskolába.

Az 1969-es születésű énekesnőnek igen későn, a kilencvenes évek elején indult el a pályafutása, de ekkor még csak háttértáncosként dolgozott. Zenei karrierje 1998-ban kezdődött, amikor a Sony leszerződtette.

Az első album után nem volt megállás: sorra zsebelte be a zenei díjakat, és a mozivásznon is lehetett látni pár igazán jó alakítást tőle. Jennifernek legalább annyira nehéz volt a magánéleti sikereket elérnie, mint a karrierjének beindulását.

Egy házassága már tönkrement 1997-ben, majd ezután több kapcsolata is kudarcba fulladt - talán a leghangosabb ezek közül a Ben Affleckkel való szakítása volt. 2004-ben Jennifer összeházasodott az énekes Marc Anthonyval, akivel azóta együtt is dolgozik.

A reménytelenségből az álmokig

J-Lo és férje 2007 januárjában eldöntötték, hogy három évnyi kitartó próbálkozás után az örökbefogadás mellett döntenek. Az énekesnő házasságuk alatt többször is teherbe esett, azonban soha nem sikerült eljutnia a terhesség második harmadáig.

Mind a ketten szerettek volna saját gyermeket, de mivel ez lehetetlennek bizonyult, elhatározták, hogy egy Puerto Rico-i babát vesznek magukhoz. Mindketten a kis országból származnak, és úgy gondolták, ezért könnyebb lesz az örökbefogadás.

Az elhatározást azonban megzavarta egy durva zuhanórepülés házasságukban: májusban arról kezdtek el cikkezni a bulvárlapok, hogy a pár különköltözött, és várhatóan beadják a válópert kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. Pár hónapnyi csend után a kibékült pár szeptemberben közös koncertturnét indított. Az első szeptemberi fellépésük során Jennifer kisebb pocakkal jelent meg, és ezzel egy időben elindultak a találgatások is.

Jennifer újra keményen kezdett el dolgozni, és nem reagált a találgatásokra. Roberto Cavalli ruhatervezőt kérte meg, hogy alakítson ki neki egy ruhatárat, aminek a segítségével az utolsó pillanatig tudja leplezni terhességét. A pár egészen novemberig mélységesen hallgatott arról, hogy Jennifer gyermeket várna, de addigra már annyira egyértelmű jelei voltak a várandósságnak, hogy a bejelentés senkit nem lepett meg.

Kis híján bajt okozott a túlhajszoltság

Egy héttel a gyerek(ek) érkezésének bejelentése után azonban kisebb baj történt, ugyanis Jennifer egy fellépése után vérezni kezdett. Orvosai már korábban is javasolták az énekesnőnek, hogy kicsit lassítson, mert veszélyeztetheti magzatait ezzel a tempóval.

J-Lo sokáig senkire sem hallgatott, a baleset óta azonban kezes bárány módjára követi orvosai utasításait a díva, és mindent megtesz azért, hogy semmi bántódása ne essék a benne növekvő életnek. Jennifer állítja, hogy még csak az ötödik hónapban van, ami meglepő, mert akkora pocakot növesztett az elmúlt hónapokban, ami egyre inkább az ikerterhesség pletykáit támasztja alá.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ha ikrek érkeznek, azt sem fogja bánni a pár, hiszen közel két éve vár egy teljesen berendezett babaszoba arra, hogy lakó költözzön be oda - ha ketten jönnek, akkor mindkettőjüknek lesz helye.

Ezt is szeretjük