48 évesen nagypapa lett Jim Carrey
Nézd meg a kis unokát is !
Jim Carrey unokája február 27-én született, a boldog nagypapa pedig közzé is tette képét a Twitteren.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Manapság egyáltalán nem megszokott, hogy valaki még az ötödik ikszen innen válik nagyszülővé, hát még, ha történetesen sztárról van szó!

Vajon a kis Jackson is színész lesz, mint a nagyapja?

Márpedig Jim Carrey családjában pontosan ez történt, az érintettek pedig majd kiugranak a bőrükből örömükben. A 48 éves színész lánya ugyanis kisfiúnak adott életet a hétvégén, egészen pontosan február 27-én.

Fiatalos nagypapi

- Jackson Riley Santana, az Unokám ma megszületett! Hát így néz ki egy 3,48 kilós kaliforniai dinamit - büszkélkedett a friss nagypapa a Twitteren, és egy bájos fotót is mellékelt az újszülött kis vasgyúróról.

A 22 éves Jane Carrey, akinek az édesanyja, Melissa Womer 1987-től 1995-ig volt a színész felesége, tavaly november közepén ment hozzá szerelméhez, Alex Santanához egy bensőséges ceremónia keretén belül.

Az csak később derült ki, hogy tulajdonképpen hárman álltak az oltár előtt, a fiatal énekesnő akkor már szíve alatt hordta magzatát. Amikor pedig megtudta, hogy kisfiú növekszik a hasában, nem is lehetett volna nagyobb a boldogság.

Örül a fiúnak

- Kicsit féltem, mi lesz, ha kislányom születik, mert igazság szerint sosem jöttem ki jól a lányokkal. Így még jobban örültem, amikor megtudtam, fiunk lesz - mesélte a friss anyuka még korábban a People-nek.

Ám bármennyire is várták a kicsi érkezését, Jane azért a zenei karrierjét sem szeretné elhanyagolni, de igyekszik megtalálni valahogy az egyensúlyt a kettő között.

- Két vágyam volt az életben: hogy anya lehessek, és hogy zenélhessek.

Szóval most, hogy mindkettő teljesült, tulajdonképpen valóra vált az álmom - örvendezett.
Ezt is szeretjük