Bombázóvá fogyott a nemrég még husi Jessie Wallace

A csinos sorozatsztár egy tévéfelvétel után döntött úgy, hogy megszabadul az évek alatt rárakódott pluszkilóktól.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jessie Wallace színésznő jó ideig remekül elvolt a gyorskajákkal, és attól sem riadt vissza, hogy mindezt egy pofa sörrel öblítse le. Egészen addig, amíg vissza nem nézte magát a Strictly Come Dancing – a Szombat esti tánchoz hasonló – show-műsorban.


Akkor ugyanis kénytelen volt fájdalommal megállapítani: rég elmúltak már azok az idők, amikor légiesen karcsú alkatával elvarázsolta a férfiakat.

Kerekdedségének és hatalmas hátsó felének látványa a legkevésbé sem tette boldoggá, és azonnal elhatározta, hogy drasztikusan változtat életmódján.

Csinos anyuka lett belőle

Így a filigrán, mindössze 157 centis színésznő, akit a nézők leginkább a brit EastEnders című szappanoperából ismerhetnek, mindjárt két személyi edzőt fogadott fel: Paul Ellist és Tom Stockwellt, akik gyors és látványos változást ígértek.

– Azzal biztattak, hogy hat hét alatt teljesen ki fogok cserélődni. Úgy véltem, ez tényleg kitűnő lehetőség, és azonnal belevágtam. Elmagyarázták az edzés menetét, és hasznos táplálkozási tanácsokat is kaptam.

Szerencsére már két hét után látszott némi eredmény, ezért nem volt nehéz tartani magam a diétához. És tényleg egészen másképp érzem magam! – lelkendezett a 37 éves sztár a Reveal magazinnak. Bár ma már egy ötéves kislány édesanyja, Wallace sokáig nem élt példaszerű életet.

2000-ben, amikor Kat Slater megformálójaként bekerült az EastEnders stábjába, egy csapásra a reflektorfényben találta magát. Inni kezdett, partikon múlatta az időt, és a drogokat sem vetette meg.

Viselkedése miatt a BBC fel is függesztette, de még ez sem volt elég – miután ismét szerepelhetett a sorozatban, ittas vezetésen kapták.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

2004-ben esett teherbe egy, a felügyeletére kirendelt rendőrtiszttől, és bár több pletyka keringett az ellenkezőjéről, állítja, hogy Tallulah születése óta kerüli a pirulákat és az alkoholt egyaránt.

Ezt is szeretjük