Jessica Simpson smink nélkül csak szürke átlagnő

A színésznő korántsem olyan bombázó krémek nélkül, sminktelen arca felfedte a kellemetlen valóságot.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jessica Simpson idei mélyrepülése egyelőre nem ért véget, a 29 éves amerikai celebbel ugyanis a közelmúltban szakított pasija, Tony Romo. Simpsont a közelmúltban kapta lencsevégre egy szemfüles lesifotós, a róla készült fotókon pedig a szőke színésznő kiábrándítóan fest smink nélkül.


Persze tegyük hozzá, hogy a szakítás okozta fájdalom, a magány és az elkeseredettség is kiütközött arcán. Hiszen ki örülne annak, ha egy nappal a születésnapja előtt szakítana vele szerelme?

Kapcsolatuk felbomlása azonban várható volt. Jessica Simpson 2007 novemberében kezdett járni a Dallas Cowboys nevű rögbicsapat hátvédjével.

Viszonyukat Romo csapattársai közül többen nem nézték jó szemmel, szerintük ugyanis a hátvéd gyengébb teljesítményéről Jessica tehetett.

Emiatt a játékosok úgy csúfolták a bögyös színésznőt, hogy Yoko Romo - utalva ezzel John Lennon és Yoko Ono szerelmére, amit szintén sokan elleneztek világszerte.

Párjának elege lett belőle

Arról nem is beszélve, hogy Jessica Simspon az elmúlt hónapok során rendszeresen szétcsapta magát, nem véletlenül örökítették meg több alkalommal meglehetősen ittasan.

Romo természetesen a legkevésbé sem volt elragadtatva barátnője féktelen mulatozásától. Miután betelt nála a pohár, ultimátumot adott megzabolázhatatlan kedvesének: vagy abbahagyja a züllést, vagy sosem házasodnak össze.

- Tony teljesen ki van készülve. Jessica hatalmas nyomást gyakorol rá, hogy házasodjanak össze és szülessenek gyerekeik, ő azonban nem hajlandó minderre, amíg párja abba nem hagyja a féktelen bulizást.

Tony most még türelmes, ám ha Jessica továbbra is képtelen lesz normális életet élni, biztosan elhagyja – mesélte egy magát megnevezni nem akaró bennfentes a National Enquirernek április végén.

A fentiek tükrében talán már nem is olyan meglepő, hogy a People magazin július 13-án arról számolt be, hogy a sztárpár útjai végleg különváltak. A magazin értesülései szerint Romo július 9-én, egy nappal Jessica születésnapja előtt dobta barátnőjét.
- Összetörte a szívét. Még mindig szereti Tony-t, ám az utóbbi időben összekuszálódtak a dolgok.

A karrierje miatt nagyon elfoglalt, és gőzerővel készül legújabb műsora, a The Price of Beauty a forgatására - nyilatkozta a People-nek egy magát megnevezni nem akaró közeli barát.

Ezt is szeretjük