Dundin is jól érzi magát a bőrében a szexi Jessica Simpson

A népszerű sztár szemmel láthatóan kigömbölyödött az elmúlt időszakban, ez azonban nem igazán zavarja.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Jessica Simpson egyszer hibátlan és vékony alakjával nyűgözi le rajongóit, máskor pedig meglehetősen telten jelenik meg a nyilvánosság előtt.

Jessica Simpson egykor és most

Ezek a képek néhány napja készültek róla, miközben a világhírű golfbajnok, Tiger Woods oldalán pózol.

A 28 éves amerikai színész-énekesnő ismét teltkarcsún mosolyog a világ egyik legjobban kereső sportolójának társaságában. Felesleges kilók ide vagy oda, így is elbűvölő – ellentétben azokkal a kolléganőivel, akik megszállottan éheztetik magukat, és csontsovány alakjukkal hozzák rá a frászt rajongóikra.

Simpson üdítő látványt nyújt piros-kék csíkos ruhájában, az pedig egyértelműen látszik, hogy jól érzi magát a bőrében.

Sokan támadták, amiért elhízott

Pedig hónapokkal ezelőtt sokan nekiestek a nullás méret bűvöletében élő álomgyárban, amiért felszedett pár kilót.

Néhányan azonban kiálltak mellette, többek között Kim Kardashian is, aki Hollywood egyik legnagyobb celebfenekét mondhatja magáénak.

Bár egyre több sztárról látnak napvilágot anorexiagyanús fotók, szerencsére akadnak olyanok is, akik tesznek rá, mit gondolnak róluk mások, ha némiképp kikerekednek.

Simpson első mozifilmje a 2005-ös Hazárd megye lordjai című vígjáték volt. Azóta szerepelt az Akikre büszkék vagyunk! – A hónap dolgozója, a Blonde Ambition és a Major Movie Star című alkotásokban, és egy rövid időre feltűnt a Love Guruban is.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Mostanában inkább zenei karrierjére koncentrál – nem véletlen, hogy neve egyetlen készülő film, a The Witness stáblistáján olvasható, amelynek 2010-ben várható a premierje.

Ezt is szeretjük