Még hogy divatikon! Igazán kiábrándítóan fest az ismert énekesnő
Jessica Simpsont nemrég divatikonná választották, pedig még felöltözni se tud normálisan.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az értelmetlen elismerések és díjak nem szokatlanok Hollywoodban. A közelmúltban  például People magazin Jennifer Lopezt nevezte meg az Év Legszebb Nőjének, pár napra rá pedig Jessica Simpsont kiálltották ki Az Év Stílusikonjának.

Hogy a stílusszakértők mégis mi rendkívülit láttak az amerikai szőkeség öltözködésében, az rejtély. A szebb napokat is látott előadó ugyanis szemmel láthatóan képtelen normálisan felöltözni.

Dundi alakjával nem tud mit kezdeni

Jessica valamikor 2005-2006-os magánéleti zűrjei és Nick Lacey-től való válása idején kezdett feltűnően kigömbölyödni, ami még nem is lett volna baj.

A felszedett plusszal azonban úgy tűnik, nem tudott nagyon mit kezdeni. Hiába öltött magára méregdrága designer göncöket, megjelenése egyre kiábrándítóbbá vált.

- A húgom, Ashley mindent felvehet, de az én nőies alakom kihívást jelent. Sokkal jobban oda kell figyelnem a megjelenésemre, ha nem akarok bénán kinézni - magyarázta a sztár US Weeklynek.

Az üzlethez viszont ért

Ennek ellénére a bájos énekesnő szinte minden összeállításával mellényúl. Az Operation Smile bálon viselt csiricsáré ruháját agyonkritzálták, akárcsak azt az előnytelen, csillogó kreációt, melyben A kifutó című tehetségkutató zsűritagjaként jelent meg.

Rénszarvasos leggingsbe préselt húsos lábait se győzték eleget fotózni, de a Night of Fashion elnevezésű divatbemutatón is villogtak a vakuk, ahol Simpson egy  elképesztően szűk, fura ruhába préselte magát.

A fenti stílusbakik több szempontból is érthetetlenek. Egyrészt az énekesnő komplett szépségcsapatot foglalkoztat, másrészt ő maga saját ruhakollekciót gyárt és futtat, ráadásul elég nagy sikerrel.

Akárhogy is, a dúsgazdag amerikai csalogány így is nők millióinak példaképe tudott lenni, azt meg már csak remélni tudjuk, hogy legalább közelgő esküvőjén - a focista Eric Johnsonhoz készül hozzámenni - nem lő mellé a ruhaválasztásnál.

Ezt is szeretjük