Szinte kiszúrták felsőjét Jessica Alba mellbimbói
Nemrég született meg a szexi színésznő első gyermeke, melleinek növekedése pedig még mindig nem állt meg!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jessica Alba nagy örömöt okozott férfirajongóinak, és még csak le sem kellett hozzá vetkőznie. A szexi színésznő ugyanis csak az utcán sétálgatott, amikor lekapták a lesifotósok.

Formás cickói a hónapok elteltével csak egyre nagyobbak

A képeken jól látszanak a csábos kismama hatalmasra duzzadt mellei, vastag és kemény mellbimbói pedig szinte kiszakítják felsőjét!

A látvány szinte egyenértékű azzal, ha a 27 éves színésznő pucérra vetkőzött volna, hiszen a képekről egyértelműen süt a fülledt erotika, amely Alba testét veszi körül.

A színésznő 2004-ben ismerkedett meg jelenlegi férjével, Cash Warrennel a Fantasztikus Négyes forgatásán, és 2008 májusában keltek egybe.

Június 7-én adott életet első gyermekének, Honor Marie-nek, a kis csöppségről készült első fotókat pedig másfél millió dollárt adták el az OK magazinnak.

A szexi színésznő az idősebb pasikhoz is vonzódik

Jessica Alba sosem rejtette véka alá, hogy az idősebb pasikhoz vonzódik, ideáljai között Robert Redfordot, Morgan Freemant, Michael Caine-t és Sean Conneryt nevezte meg.

A csábító szépséget pedig világszerte mindenhol imádják a férfiak, tehát nem véletlen, hogy az FHM például őt választotta meg 2007 legszexisebb nőjének.

Már gyerekként szerepelt a tévében a kilencvenes évek elején, ám az áttörést karrierjében az ezredforduló utáni Sötét Angyal című sorozat hozta meg számára.

Előszeretettel vállal szerepeket romantikus vígjátékokban, de láthattuk már thrillerben és akciófilmekben is, legutóbb a mozikban pedig A szem című horrorban és a Love Guru című vígjátékban tűnt fel főszereplőként.

Ezt is szeretjük