Fotó! Férfiasra szabták Jessica Lange arcát
Te felismernéd?
Az egykor vonzó színésznő alaposan megdöbbentette a közönséget, amikor megjelent az Emmy-díjkiosztó gálán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jessica Lange-et vasárnap örökítették meg az Emmy-díjkiosztó gálán. A hatvanéves amerikai színésznő elbűvölően festett elegáns zöld ruhájában, ám megjelenésével ennek ellenére sikerült kiábrándítania rajongóit.


Az egykor vonzó sztárról hónapokkal ezelőtt még mi is örömmel írtuk, hogy sok hasonló korú kolléganőjével szemben nem vitte túlzásba a plasztikáztatást.

Ám a közelmúltban készült fotói alapján szinte biztosra vehettük, hogy ő is kés alá feküdt, habár a színésznő ezt hivatalosan sosem vallotta be. De ugyan ki mondaná meg róla, hogy idén áprilisban töltötte be hatvanadik életévét?

Szétszabatta arcát

Az Emmy-gálán pedig már sajnos egyértelműen látszott, hogy Lange sem volt képes ellenállni a csábításnak, és hagyta, hogy a plasztikai sebészek gátlástalanul szétszabják egykor ellenállhatatlanul szép arcát.

A ráncfelvarrások és a botoxkezelések pedig elképesztő pusztítást vittek véghez, aminek köszönhetően a sztár ijesztően megcsúnyult, vonásai pedig férfiassá váltak.

Végre megkapta az Emmy-t is

Ez azonban minden bizonnyal nem zavarta, a ceremónián ugyanis Emmy-díjjal ismerték el a Grey Gardens című tévéfilmben nyújtott alakítását.

Ez volt a színésznő harmadik Emmy-jelölése, és most már ő is felteheti a szobrot Oscar- és Golden Globe-díja mellé a polcra. Az életrajzi alkotásban Drew Barrymore-ral együtt látható - a ceremónia után pedig azt nyilatkozta a Hollywood Reporternek, hogy a díj fele tulajdonképpen kolléganőjét illeti:

- Egy egész két fele voltunk, így nem lehet szétválasztani karaktereinket, ezáltal pedig alakításainkat sem. Ez valóban Drew díja is, és ezt ő is tudja – mondta Jessica Lange.

Ezt is szeretjük