Ezt nézd meg! Jessica Biel szörnyen nyúzottnak néz ki smink nélkül
Jessica Bielt a jelek szerint megviseli a szakítás, a szeme alatti karikák legalábbis kimerültségről tanúskodnak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 29 éves Jessica Biel lábai előtt mindig is férfiak ezrei hevertek. A formás idomairól és széles mosolyáról híres színésznő a filmvásznon mindig fantasztikusan néz ki, a privát életben azonban az ő megjelenése sem makulátlan.

Smink nélkül már nem olyan vonzó
A Vanity Fair 2011-es partiján, teljes díszben

Bár hajlamosak vagyunk elfeledkezni róla, a sztárok is emberek, és bizony ők sem mindig a legjobb formájukat hozzák. A tökéletes külső Hollywoodban elengedhetetlen, azonban még a természetes szépségeken is sokat segíthet egy jó smink vagy frizura.

Fakó arc, karikás szemek

A bájos Jessica esetében sincs ez másképp, aki csapzott hajjal és karikás szemekkel éppen annyira vonzó, mint egy átlagos, hétköznapi lány.

A színésznő alapvetően a természetesség híve, úgy tűnik azonban, hogy a leheletnyi rúzs és szemfesték - amit általában visel - nála rengeteget számít.

Smink nélküli lesifotóját elnézve nehéz elhinni, hogy a fiatal színésznőt több férfimagazin olvasói is a legszexibb sztárok közé szavazták.

Négy éve például a Maxim előkelő ötödik helyén végzett, 2009-ben pedig az amerikai FHM olvasói voksoltak rá, mint a negyedik legszexisebb nőre a földön.

Túl a szakításon

Kétségtelen, hogy nemcsak a férfiak, a kamera is szereti, hiszen pályafutását alig 14 évesen kezdte a Hetedik mennyország című sorozattal, ahol Mary Camdent, a hétgyerekes család egyik lányát játszotta. Szinte a kamerák között vált bájos kislányból dögös bombázóvá.

A sorozatban tinédzserkori szerelmével, Adam LaVorgnával is együtt játszott, de a kapcsolatnak 2001-ben vége lett a színész egyre züllöttebb életmódja miatt.

Természetesen Jessicának a románc után sem akadt túl sok gondja a pasizással, 2007-ben a popcsillag Justin Timberlake-re vetette ki hálóját.

A sztárpár most március elején szakított, minden valószínűség szerint az énekes hűtlenkedése miatt. A pletykák szerint azóta már mindketten kinéztek maguknak valakit, Justin a Fekete hattyú sztárja, Mila Kunis után járogat, Jessica pedig a állítólag a skót csődörre, Gerard Butlerre vetett szemet.

Ezt is szeretjük