Bizonyító fotók! Mégsem szakított a hollywoodi álompár
Justin Timberlake és Jessica Biel hozzászokott már, hogy gyakran írnak a szakításukról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Akinek halálhírét keltik, az sokáig él. Nos, az ismert mondást a hollywoodi sztárokra alkalmazva úgy lehetne átírni, hogy sokáig együtt marad az a páros, amelyről felröppen, hogy szakítottak.

Hiszen Sandra Bullock vagy éppen Kate Winslet házassága tökéletesnek tűnt, aztán tessék, egyszer csak kiderült, milyen titkok dohosodtak a szekrényben. Másrészt viszont hiába halljuk hétről hétre, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt végleg összevesztek, egyelőre úgy tűnik, boldogan tengetik napjaikat.

Köszönik, jól vannak

Ugyanez a helyzet a Jessica Biel és Justin Timberlake párossal is, akik hetente szakítanak, legalábbis bizonyos jól értesültek szerint. Ám ha elnézzük legfrissebb fotóikat, úgy tűnik, nagyon is jól érzik magukat egymás társaságában.

A 28 éves színésznő és a nálánál egy évvel idősebb énekes legutóbb a MET-gálán tette tiszteletét, és láthatólag feszültségnek nyoma sem volt köztük: úgy ölelgették egymást, mint a friss szerelmesek.

Pedig már 2007 januárja óta együtt vannak - habár kapcsolatukat nem szívesen teregetik ki.

Felbukkan az ex

Ez is lehet az oka, hogy időről időre a szakításukról érkeznek a hírek, különösen mostanában. Timberlake ugyanis egykori kedvesével, Cameron Diazzal forgatja a Bad Teacher című vígjátékot, és ez érthető módon nem nagyon volt Jessica Biel ínyére. Főleg, miután megtudta, hogy még ágyjelenetük is lesz.

Utóbb azonban lenyugodott, és - jó érzékkel - áldását adta a projektre.

Sőt, vérprofi hollywoodi sztárként biztosította a leendő nézőket arról, hogy remek szórakozásban lesz majd részük, ha jegyet váltanak a filmre.

Ezt is szeretjük