A bájos Jessica Alba igazán meglepőt villantott
A fiatal sztáranyuka megdöbbentő átalakuláson esett át, amivel sikerült duplán is alaposan meglepnie rajongóit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jessica Albát vasárnap délután kapta lencsevégre valamelyik szemfüles lesifotós Los Angeles utcáján, amint egy barátnőjével a manikűröshöz tartott. A 28 éves amerikai színésznőnek duplán is sikerült megdöbbentenie rajongóit, akik elképedve szembesültek azokkal a változásokkal, amelyeken Alba a közelmúltban átesett.

A Sin City sztárja ugyanis egyrészt vörösre cserélte hajszínét, alig néhány héttel azután, hogy szőke frizurával lepte meg a közvéleményt.

Újra barna frizurát szeretne

A Daily Mail értesülései szerint a mostani változás része annak a folyamatnak, melynek végén Alba visszanyeri eredeti barna hajszínét.

Habár láttuk már szőkén és vörösen, egyet kell értenünk azokkal, akik a barna hajkorona mellett tették le voksukat.

A színésznőnek egy villantás keretében akarva-akaratlanul is sikerült közszemlére tennie tarkóját.

Ebben első pillantásra semmi különös sincs, ám most sokaknak szemet szúrt valami furcsaság.

Ha ugyanis összehasonlítjuk a színésznőről készült régi és új fotókat, láthatjuk, hogy Alba titokzatos tetoválásának mostanra nyoma veszett.

Lézeres úton tüntetik el a tetoválást

A százszorszépet és katicabogarat ábrázoló testdíszt két évvel ezelőtt választotta a színésznő, ily módon kifejezve, szoros kötelék fűzi édesanyjához és nénikéjéhez. A motívumok helyén lévő fehér folt azonban arra enged következtetni, hogy Jessica lézeres eljárással igyekszik megszabadulni az időközben zavaróvá vált tetoválástól.


Egy ilyen típusú beavatkozássorozat háromtól tizenöt alkalomig terjedhet, és minimum hat hétig tart, mire az összes nyomát eltüntetik.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ez azonban nem jelenti azt, hogy az egygyermekes sztáranyuka valamennyi tetoválásától megszabadul, hiszen még így is marad neki kettő: a szanszkrit padma - magyarul: lótusz - szó a csuklóján, illetve egy íj a feneke fölött.
Ezt is szeretjük