Jessica Simpson 45 kilós fogyása után bikinis szelfit posztolt: ámulunk a 3 gyerekes sztár átalakulásán
Jessica Simpson 45 kilós fogyása után jobban érzi magát a bőrében, mint valaha.

jessica-simspon-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jessica Simpson fogyásáról már több alkalommal írtunk, összesen 45 kilótól szabadult meg. A 2000-es évek népszerű sztárja harmadik terhessége után döntött úgy, hogy visszanyeri régi alakját, amit végül sikeresen elért. Ő maga sem sejtette volna, hogy valaha fog még bikinis képet posztolni magáról, ám a mai napon egy dögös felvétellel lepte meg rajongóit Instagramján.

Jessica Simpson fogyása

"Három alkalommal szedtem fel, majd adtam le 45 kilót, szóval sosem gondoltam volna, hogy megtörténhet ez a pillanat, de végre úgy tölthetem a tavaszi szünetet, hogy bikinit viselek! Hála a kemény munkának, az eltökéltségnek és az önszeretetnek. Élvezettel sírtam el ma magam a büszkeségtől" - fogalmazta a friss felvétel alatt.

 A sztár férjével, Eric Johnsonnal három gyermeket vállalt: Maxwell 2012-ben, Ace 2013-ban, Birdie 2019-ben látta meg a napvilágot. Utolsó terhessége nem volt egyszerű számára, sűrűn felvizesedtek a lábai, a lesifotók láttán az orvosok is aggódtak érte.

Miután a család legkisebb tagja megszületett, lassan életmódot váltott.  Eleinte 6 ezer, később már minimum 14 ezer lépést tett meg naponta, majd visszatért a konditerembe is. Az étkezését is megreformálta, naponta háromszor eszik, fehérjében és rostban gazdag ételeket eszik, az adagokra is odafigyel. A mértékletesség a hitvallása, így olykor a nassolás is belefér, amit a sok mozgással ellensúlyoz.

Képes összeállításunkban megnézheted, Jessica Simpson mennyit változott pár év leforgása alatt.

Ezt is szeretjük