Meghan legjobb barátnőjét kirúgták a tévéshow-jából: komoly botrányba keveredett
Meghan barátnője, Jessica Mulroney helytelen viselkedése miatt vesztette el állását.

meghan-hercegné-barátnője-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

George Floyd tragikus halála óta számos fekete bőrű híresség mesélte el, hogy karrierje során milyen atrocitások érték a bőrszínük miatt. Ilyen volt a Glee színésznője, Samatha Ware esete, akivel a népszerű sorozat sztárja, Lea Michelle bánt helytelen módon.

Most Sasha Exeter influenszer vallotta be, hogy Meghan hercegné legjobb barátnője, Jessica Mulroney bánt vele csúnya módon.

Meghan hercegné barátnőjét kirúgták az állásából

Sasha Exeter az Instagram-oldalára feltöltött egy 12 perces videót, amelyben elmondta, kiírt egy felhívást, ami arról szólt, hogy minden blogger és influenszer használja bátran közösségi oldalát, hogy kiálljanak a Black Lives Matter mozgalom mellett. Ezt azonban egy régi ismerőse, Jessica Mulroney valamiért sértésként élte meg.

- Ezután nagyon problémásan viselkedett velem, ami végül azt eredményezte, hogy múlt hét szerdán már egy fenyegetést küldött nekem írásban. Figyeljetek, nem azt mondom, hogy Jess rasszista, viszont az egyértelművé vált számomra, hogy tudatában van annak, mennyire vagyonos és erős hatalmú, illetve kiváltságot élvez a bőrszíne miatt. (...) Jessica soha nem akart kiállni az ügy mellett, és felemelni a hangját, nem értette, miért is kéne ezt neki megtennie - magyarázta, majd hozzátette, Meghan barátnője el akarta őt hallgattatni.

- Furcsának gondoltam, hogy miért nem áll ki ezen fontos ügy mellett, hiszen annyi mindent támogatott már az elmúlt időszakban. (...) Ráadásul a legjobb barátnője a leghíresebb fekete bőrű nők egyike - tette hozzá Sasha, aki szerint Mulroney felsorolta neki az összes olyan dolgot, amit egy fehér nőnek nem illik tennie a történelem legnagyobb faji felfordulása idején.

A videó megjelenése után Mulroney reagált az őt ért vádakra.

- Igazad van abban, hogy ezt a dolgot meg kell állítanunk. Össze kell fognunk, és minden rossz helyzet ellen fel kell szólalnunk. Tudom, hogy mind a ketten más tapasztalatokat gyűjtöttünk, ezt pedig még egy heves vita során is fel kell ismernem, és meg kell értenem. Tényleg sajnálom, hogy ezt nem tettem meg veled, és bocsánatot kérek a viselkedésemért és azért a fájdalomért, amit okoztam neked.

meghan és jessica mulroney
Fotó: George Pimentel / Getty Images Hungary

Bár Jessica bocsánatot kért ezután a viselkedéséért közösségi oldalán, viselkedése miatt azonban kirúgták a tévéshow-jából, ami az I Do, Redo címet viselte, sőt a CTV munkatársai, akik sugározták a műsort, az összes platformjukról eltávolították a műsort, illetve a Netflixen sem elérhetőek az epizódok.

Mivel a műsorvezetőnk egyke, Jessica Mulroney közelmúltbeli magatartása ellentmond a sokféleség és az egyenlőség iránti elkötelezettségünknek, a CTV eltávolította az I Do, Redot az összes Bell Media-csatornáról és -platformról, amely azonnal hatályba lép - olvasható a csatorna közleményében.

Pár órával később a kanadai divatárukat forgalmazó Hudson's Bay is bejelentette, hogy a jövőben nem hajlandóak együttműködni a stylistként dolgozó Mulroney-val, illetve a Citytv-n futó CityLine beszélgetős műsorba sem hívják meg őt többé szakértőként.

Meghan hercegné legszebb ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen ruhákban képviselte Meghan hercegné a királyi családot.

Ezt is szeretjük