Jessica Alba lányaival ropja: imádják a neten a táncos videókat
Jessica Alba a leglazább anyuka Hollywoodban, így mókázik a csemetéivel.

jessica-alba
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jessica Alba igazi kortalan szépségnek mondható, külseje alapján akár huszonévesnek is tippelhetnénk, azonban a fiatalos megjelenés becsapós, már 39 esztendős családanya.

15 éve él boldogan férje, Cash Warren filmproducer mellett, aki háromévnyi randizás után vezette oltár elé, frigyükből pedig három tündéri gyermekük született. Legkisebb csemetéjének, Hayesnek 2017-ben adott életet, míg nővérei, Honor és Heaven már 11 és nyolcévesek.

Jessica Alba így táncol lányaival

A lányok pont olyan bájosak, mint édesanyjuk, de nem csak külső jegyeikben emlékeztetnek rá, éppúgy élvezik a reflektorfényt, mint ő. A barna szépség egyik leghíresebb filmjében, a Honey-ban egy táncost alakított. Ezt a vénát pedig kislányai is örökölték, táncos videóikkal meghódították a netet. Először a TikTokon produkáltak hatalmas nézettséget, aztán az Instagramon is több ezren kedvelték a cuki felvételeket.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Me and my 🦁@TikTok

Jessica Alba (@jessicaalba) által megosztott bejegyzés,

Itt épp kemény edzésüket szakították félbe, hogy ropjanak egyet két gyakorlat közt Honorral. 

"Nem fogok hazudni, ma megszenvedtünk, de végül vidáman fejeztük be" - írta a posztjában.

Nem csak táncmozdulataikkal örvendeztetik meg a követőiket, ezen a felvételen a kedvenc szépségápolási rutinjuk lépéseit mutatták be. A háttérben felbukkanó öcsikéjük pedig csak hab a tortán.

Szemmel láthatóan a szépséges színésznő nem a szigorú anyukák táborát erősíti, sokkal inkább a lazaság jellemzi. Követői imádják is emiatt, többen megjegyezték, hogy mennyire szimpatikus nekik a gyereknevelési stílusa. 

„Annyira menő anya vagy” - írta az egyik kommentelő, míg mások úgy vélekedtek, hogy a képeken olyan, mintha nem az édesanyjukkal, hanem a nővérükkel bolondoznának a gyerekek. 

Katie Holmes és lánya, Suri

Suri Cruise 2006. április 18-án látta meg a napvilágot, Tom Cruise és Katie Holmes lánya a hétvégén ünnepelte meg születésnapját, idén már összesen 14 gyertyaszálat fújhatott el a tortájáról.

Ezt is szeretjük