Nem fogta vissza magát! A nyílt színen turbékolt új kedvesével a sorozatsztár
Jesse Metcalfe és új, titokzatos szőke barátnője a parkban enyelegtek, még a fotósok se zavarták őket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jesse Metcalfe-ot a Született feleségek sármos kertészeként ismerte meg az egész világ, aki a hölgyek legnagyobb örömére bátran mutatta meg kidolgozott felsőtestét, sőt, még Eva Longoria karakterét is sikerült elcsábítania.

A 32 éves amerikai színészt a hétköznapi életben is hasonló attitűd jellemzi, a közelmúltban ugyanis a kaliforniai Venice sétányon kapták lencsevégre, amint egy titokzatos szőke nővel enyelgett a fűben.

Önfeledten turbékoltak

A népszerű szívtipró és barátnője nem igazán zavartatta magát, gátlások nélkül turbékoltak a ragyogó napsütésben: önfeledten csókolóztak és ölelkeztek - szemmel láthatóan tombol köztük a szerelem.

Természetesen nagyon sokan kíváncsiak, hogy vajon ki is lehet a titokzatos szőke hölgy, akinek sikerült elcsábítani a jóképű szívtiprót, ám személyazonosságát egyelőre jótékony homály fedi.

Bárki legyen is új kedvese, Jesse Metcalfe az elmúlt évek során több dögös bombázó fejét is elcsavarta, ám egyik párkapcsolata sem bizonyult túlságosan hosszú életűnek.

A Dallasban láthatjuk majd újra

2002 és 2004 között Colleen Shannon színésznővel járt, majd éveken keresztül a Girls Aloud együttes énekesnőjéhez, Nadine Coyle-hoz fűzte egy meglehetősen rapszodikus viszony.

A közismert sorozatsztárt legközelebb a Dallas újrájában láthatjuk majd, amelynek már több epizódját is leforgatta a TNT csatorna, a széria várható premierjét pedig 2013 elejére tűzték ki.

A nyolcvanas évek egyik legnépszerűbb sorozatának remake-jében Jesse Metcalfe testesíti majd meg Bobby Ewing örökbefogadott fiát, Christopher Ewingot.

Ezt is szeretjük