Halálra zúzta magát egy liftaknában Jerry Fuchs
Jerry Fuchs dobos, a brooklyni zenei élet sztárja vasárnap hajnalban szenvedett tragikus balesetet egy gyárépületben.

beauty and style
Top olvasott cikkek

2009. november 8-án, hajnalban tragikus balesetet szenvedett a 34 éves Gerhard, vagy ahogy a legtöbben hívták, Jerry Fuchs. A dobosként ismertté vált férfi egy liftaknába zuhanást követően halt meg, adta hírül a The New York Times.


Jerry Fuchs egy jótékonysági partira volt hivatalos szombat este, egy ipari területen lévő épület hetedik emeletére. A hírek szerint vasárnap hajnali fél egy tájban távozott a rendezvényről, és a házban lévő teherliftet igénybe véve igyekezett a földszintre egy másik férfivel együtt. A felvonó azonban elakadt az ötödik és a negyedik emelet között, ezért Fuchs úgy döntött, hogy - miután a másik utas már megtette - kiugrik a liftből a negyedik szint folyosójára.

A kabátja miatt halt meg

Sajnálatos módon valamilyen oknál fogva nem sikerült az ugrás, így négy emeletet zuhant a liftaknában. Alex Frankel, Fuchs lakótársa valamivel egy óra előtt érkezett a bulira, és akkor már azzal fogadták a többiek, hogy valaki lezuhant. Belestek az aknába, és meg is pillantottak egy hasonfekvő alakot.

- Megfordítottuk, és akkor láttuk, hogy Jerry az. Már nem volt eszméleténél - mesélte.

Bár beszállították a Bellevue Medical Centerbe, ott már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A kiérkező rendőrök bűncselekményre utaló nyomot nem találtak. Úgy vélték, Fuchs kabátja beakadhatott valamibe, amikor ugrott, emiatt esett le.

Az 1975-ös Jerry Fuchs a University of Georgia hallgatójaként grafikus-dizájnernek tanult, de emellett gyerekkora óta szenvedélyesen dobolt. A szakmában rengetegen elismerték tehetségét, főleg annak köszönhetően, hogy sokféle stílusban tudott játszani, a metáltól az agresszív indie discóig.

Karrierje során számos bandában megfordult, egyebek közt a a Turing Machine, a Holy Ghost és a Maserati együttesekben zenélt. Legutóbb a torontói MSTRKRFT formáció tagjaként a David Letterman Show-ban volt hallható.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Jerry azon kevesek közé tartozott, aki tényleg nagyszerűen művelik azt, amit művelnek, ráadásul nem fukarkodott a tehetségével - méltatta James Murphy, az LCD Soundsystem tagja, aki úgy vélte, Fuchs halálával a világ az egyik legjobb dobosát vesztette el.
Ezt is szeretjük