Kórházba szállították a 91 éves sorozatsztárt - Aggódnak érte a rajongók
Jerry Stillert csak néhány nap múlva engedik haza.

jerry-stiller-korhaz-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jerry Stillert, a Férjek gyöngye és a Seinfeld sorozat sztárját kórházba kellett szállítani, miután szerda este rosszul lett. Fia, a hollywoodi berkekben szintén ismert színész, Ben Stiller elárulta, hogy szerencsére nincs nagy baj, és néhány napon belül haza is engedik az édesapját.

Nincs nagy baja a sztárnak

A sorozatszínész már 91 éves, ezért okkal aggódnak érte a rajongók. Stiller egészségi állapota nem a régi, mióta elveszítette a feleségét, Anne Mearát, aki 2015-ben hunyt el, 85 esztendős korában. Jerry Stillerrel 1954 óta voltak házasok, így érthető, hogy a férfit nagyon lesújtotta, hogy búcsúznia kellett a feleségétől, aki egy életen át a társa volt a munkában és a magánéletben is.

Azóta az orvosa is megszólalt, aki szintén eloszlatta a rajongók aggodalmát:

- Szerencsére szó sincs szívszélütésről vagy hasonlóról. Idős ember már, de nincs nagy gond. Pár napot pihen még nálunk, aztán haza is engedjük - árulta el a Stillert kezelő doktor a Daily News magazinnak.

Jerry Stiller már néhány éve nem is állt kamerák elé, legutóbb a Zoolander második részében tűnt fel, feltehetően a fia kedvéért, aki a főszerepet játszotta a vígjátékban. Az utóbbi időben már inkább szinkronhangként dolgozott - azt mondta, túl fáradt már a komolyabb szerepekhez.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük