"Ez a kis nő teljesen tönkretette az életemet!" A frissen elvált színész ezt mesélte a műsorban

Jeremy Renner vallomása.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jeremy Renner, aki jelenleg a Bosszúállók: Ultron kora című sci-fi akciófilmben látható, egy kétéves kislány édesapja, és mint mondta, az apaság teljesen megváltoztatta az életét.

- Az apaság révén egészen máshogy látom a dolgokat, mint azelőtt. Igazából ez a kis nő teljesen tönkretette az életem, lényegében befellegzett a karrieremnek, bizonyos szempontból. Most már sokkal kevésbé érdekel az, hogy újabb és újabb kihívásokat keressek, mivel sokkal inkább az foglalkoztat, hogy a kislányommal legyek. Ő most a legfontosabb az életemben. Így a mozifilmek a perifériára szorulnak. Az apaság bármelyik szerepnél jobb! - ismerte el a napokban Ellen DeGeneres show-jában.

Decemberben vált el Jeremy Renner

A 44 éves színész azt is elismerte, nem volt könnyű időt szakítania a forgatás alatt arra, hogy látogassa a kis Ava Berlint, ráadásul Londonban forgattak, a kicsi pedig Los Angelesben lakik, így vagy negyven oda-vissza utat tett meg repülővel csak azért, hogy néhány órát együtt lehessenek.

Jeremy Renner 2014 januárjában vette el Sonni Pacheno kanadai modellt, akitől 2013 márciusában a kislánya is született. Ám a házasság nem tartott sokáig, 2014 decemberében beadták a válópert.

Ezt is szeretjük