Fotó! Piszkosul dögös pasi lett a Baywatch gyereksztárjából
Jeremy Jackson karrierjének csúcspontját jelentette, hogy megkapta Hobie szerepét a Baywatch-ban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szülők bizonyára azért adják gyermeküket színésznek, mert úgy gondolják, a cuki szerepekkel csemetéjük megalapozza a jövőjét - és nem mellékesen szép kis keresetre is szert tesz.

Különösen igaz ez az amerikaiakra, hiszen sehol sem lehet annyit kaszálni egy filmmel, mint ott. De az élet általában nem ezt igazolja: a sztárvilágban rengeteg olyan egykori gyerekszínész van, aki felnőttkorára teljesen kiábrándult a csillogásból, és hallani sem akar Hollywoodról.

A Baywatch és a siker

Vagy éppen a tinifilmekből kinőve olyan kétségbeesetten próbált helytállni, hogy végül alkohol- vagy drogfüggő lett belőle - mint ahogy történt ez Jeremy Jacksonnal is.

Az 1980-as születésű színész alig múlt el tízéves, amikor megkapta a David Hasselhoff által életre keltett karakter, Mitch Buchannon fiának szerepét a Baywatch-ban. Hobie Buchannonként 1991 és 1999 között 179 epizódban bukkant fel a sztár, és szinte a nézők szeme láttára vált nagykorúvá.

Ám a tengerparti kalandok végeztével Jackson sem találta a helyét. Hiába próbálkozott, úgy tűnt, nem terem neki több babér az álomgyárban. Persze a sikertelenséget önmagának is köszönhette - mint később bevallotta, már a Baywatch idején rászokott a drogokra, majd a hatóságokkal is meggyűlt a baja, mikor egy razzia alkalmával metamfetamint találtak nála.

Szex, drog és egyebek

Bár azt állítja, 2000 óta tiszta, köszönhetően a rehabnak, azóta sem sikerült a nagy áttörés, hiába gyúrta ki magát igazán dögösre. Így aztán kínosabbnál kínosabb helyzetekben találkozhattak vele rajongói. Az még hagyján, hogy egy ideig különféle partikon vett részt fizetett házigazdaként.

2008-ban azonban szexkazetta-botrányba keveredett: szerencsétlenségére felvette saját magát egy pornós hölggyel, Sky Lopezzel, ám ez nem bizonyult jó öltetnek. Állítólag a nő két megbízottja kereste fel, és veréssel fenyegették, ha nem adja át nekik az ominózus felvételt.

Tavaly pedig egy korai magömlés elleni csodaszer reklámarcává lépett elő, azt állítván, rajta is segített a termék.

Ezt is szeretjük