Megcsalta a feleségét! 34 év után vége a színész házasságának
34 év után végleg zátonyra futott a színész házassága, aki többször megcsalta a nejét.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Jeremy Irons házassága 34 év után válságba került, a pár a válást fontolgatja. A színész feleségének, Sinead Cusacknek elege lett abból, hogy a férje semmilyen szabályt nem tart be, senkit sem tisztel, és hogy mindig más nőről kell lecibálni.

A híresség ugyanis bevallotta, előszeretettel tapogatja a nőket, és ebben szerinte semmi kivetnivaló sincs.

Szereti fogdosni a nőket

- Egyszerűen imádom fogdosni őket. Mindig a fenekükre teszem a kezem. Persze bármelyik önérzetes nő elküldhetne a fenébe, de azért ez nem igen szokott megtörténni - mesélte.

A színész nem érti, miért ne simogathatná kedvére az embereket, mint mondta, ez csak az ő kedvességének az egyik megnyilvánulása. Nem mindenki gondolja így, például a felesége sem, aki a legutóbbi eset után kezdett eltávolodni Ironstól.

Tavaly ugyanis a Lolita sztárját egy nála 30 évvel fiatalabb nővel fényképezték le, ahogy turbékolva vacsoráztak, sőt, őt vitte magával egy filmfesztiválra is. Alig pár hónappal korábban az iráni Maryam Sachs írónővel ment síelni, ahol szintén félreérthetetlen pózokba kapták őket lencsevégre.

Azelőtt pedig egy francia színésznővel, Patricia Kaasszal csókolózott nyilvánosan. Amikor a felesége - és a sajtó - kérdőre vonta, csupán annyit mondott, nem érti, mi ezzel a gond.

- Csak egy csók volt. Szeretek ölelkezni és csókolózni. Én egy ilyen kis érzékeny, tapogatós ember vagyok. Nem tudom, miért kell ebből folyton ekkora hűhót csinálni - nyilatkozta akkor.

Bár ő csapong, elvárja a hűséget

A felesége mindezt a jelek szerint rosszul tolerálja: a szintén színészként dolgozó asszonyt kikészítik a pletykák és a megcsalások. 1978-ban kötött házasságuk elején, 1982-ben el is hagyta a férjét, ám törvényesen sohasem váltak el.

A külön töltött idő alatt Irons habzsolta a nőket, Glenn Close-zal is járt, akivel A szerencse forgandó című filmjük forgatása alatt jött össze. A feleségétől ugyanakkor megkövetelte volna a hűséget, még a különválásuk ideje alatt is folyton veszekedett, ha Cusack randizni kezdett valakivel.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Mindig azt nyilatkozta, hogy számára semmit sem jelentenek a nők, akikkel futó viszonyai vannak, ő egészen biztos benne, hogy a házassága sosem ér véget, és örökre együtt maradnak a feleségével.

Ezt is szeretjük