Kísértetek lakják Jennifer Love Hewitt otthonát
Jennifer Love Hewitt állítólag két szellemmel osztozkodik lakásán, akiktől azonban egyáltalán nem fél, mivel szerinte vigyáznak rá.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Love Hewitt még régebben azt nyilatkozta, hogy rajongói gyakran összekeverik azzal a kísérteteket látó karakterrel, akit immáron 2005 óta testesít meg a Szellemekkel suttogó című tévésorozatban. Azt is beismerte, hogy egy alkalommal James Van Praagh médium műsorában kapcsolatba lépett vele néhai nagymamája.

A közelmúltban a National Enquirer azonban egy ezeknél is meghökkentőbb sztoriról számolt be, amelyet a csinos sorozatsztár egyik közeli barátja osztott meg a nagy népszerűségnek örvendő magazinnal. Szerinte Jennifer meg van győződve arról, hogy két szellem is befészkelte magát hollywoodi otthonába!

Nem akarják bántani

Az egyik kísértet egy főiskolai barátja, aki autóbalesetben vesztette életét, a másik pedig házának egykori tulajdonosa, Dorothy Chaney, aki a némafilmkorszak legendás horrorsztárjának, Lon Chaney Jr.-nak volt a felesége, tette hozzá a színésznő barátja.

- Jennifer egyáltalán nem fél tőlük, mivel úgy véli, mindkét kísértet vigyáz rá. Hogyha hangokat hall éjszaka, egy pillanatra sem ijed meg, csak annyit mond magának, hogy ez megint Dorothy volt – magyarázta Love Hewitt barátja az interjúban.

Hisz abban, hogy a halottakkal lehet beszélni

Jennifer formálja meg a CBS csatorna népszerű sorozatában Melinda Gordont, aki képes a halottakkal kommunikálni, a színésznő pedig meg is osztotta véleményét a túlvilággal kapcsolatban Ann Winkowskival, akiről Gordont mintázták.

- Love Hewitt tényleg hiszi, hogy a halottak néha kommunikálnak az élőkkel.

Ráadásul saját magát tartja azon szerencsések egyikének, akit sikerül is elérniük, magyarázta a magát megnevezni nem akaró forrás.

Ezt is szeretjük