Borzasztóan megcsúfult Jennifer Love Hewitt
Jennifer Love Hewittot vérző fejjel, smink nélkül és szakadt ruhában kapták le, ahogyan még sosem láthattuk.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Love Hewittot néhány napja örökítették meg, a róla készült fotók pedig igazán megdöbbentőre sikerültek. A 31 éves amerikai színésznőre ugyanis alig lehet ráismerni: sminktelen és véres arca ijesztően fest, szakadt ruhája pedig csak fokozza az amúgy is félelmetes összhatást.

Aggodalomra semmi ok, hiszen Hewittnak nem esett különösebb bántódása - a felvételek a Különleges ügyosztály című sorozat egyik epizódjának forgatásán készültek, amelyben mellékszereplőként tűnik majd fel.

Egy megerőszakolt nőt alakít

A Szellemekkel suttogó című sorozat bájos sztárja egy Vicki nevű asszonyt alakít, akit többször is megerőszakoltak, ezért már a lakását sem meri elhagyni. A témaválasztás nem véletlen, amiről a műsor producere, Neal Baer így nyilatkozott:

- Az egyik ok, amiért elkészítettük ezt a részt, az Mariska Hargitay, aki fel szeretné hívni a lakosság figyelmét azokra az eszközökre, amelyek segítenek bizonyítékokat szerezni, hogy a nemi erőszaktevőket elítélhessék - nyilatkozta a producer.

Összebarátkozott Mariska Hargitayval

A forgatás szüneteiben a Daily Mail szerint Jennifer Love Hewitt Mariska Hargitayval pihent, aki Olivia Benson nyomozót alakítja a szériában. Hargitay mellesleg társalapítója a Joyful Heart nevű alapítványnak, amely a nemi és családon belüli erőszak áldozatait segíti.

A drámai szerep ellenére Hewitt magánélete rendben van. A népszerű sorozatsztár márciusban szakított Jamie Kennedyvel, július végén pedig Alex Beh színésszel látták kézen fogva.

Hewitt mellesleg azt nyilatkozta, hogy ha nem házasodik meg, elképzelhető, hogy örökbe fogad majd egy gyereket.

Ezt is szeretjük