Tényleg ő van a képen? Jennifer Love Hewitt még sosem volt ilyen nyúzott
Jennifer Love Hewittot shoppingolás közben szúrta ki az egyik lesifotós, hiába próbálta álcázni magát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mióta a lesifotósok könyörtelenül ellepték az álomgyárat, láttunk már nem is egy hollywoodi hírességet, akik vesztükre úgy döntöttek, hogy smink nélkül hagyják el biztonságot nyújtó otthonuk falait.

Néhány nappal ezelőtt Jennifer Love Hewitt esett ebbe a csapdába, akit a nyugat-hollywoodi Madison butikban kaptak le sorban állás közben - hiába próbálta magát álcázni napszemüvegével.

Alig lehetett ráismerni

A 32 éves amerikai színésznő szépségápolási szerek nélkül kifejezetten átlagos hölgynek tűnt, amint ott álldogált a sztárok körében felkapott ruhaboltban, és láthatóan nem nagyon örült, amikor rádöbbent, hogy valamelyik paparazzo kiszúrta.

Ami ennél is furcsább volt, hogy tulajdonképpen alig lehetett ráismerni a Szellemekkel suttogó sztárjára, aki az esetek többségében eleganciájával és tüneményes szépségével babonáz meg mindenkit a vörös szőnyegen.

A népszerű sorozatsztár körül feltűnően nagy a csend mind a magánéletét, mind pedig a karrierjét illetően, mióta tavaly májusban véget ért a Szellemekkel suttogó című sorozat a CBS csatornán.

Készülő albumának nyoma veszett

2011. január 14-én jelentették be hivatalosan, hogy Jennifer Love Hewitt ül majd a Wait Till Helen Comes című film rendezői székébe, ami Mary Downing Hahn 1986-os regényén alapszik.

2009 májusában pedig arról érkeztek hírek, hogy egy countryalbumon dolgozik, ami az akkori tervek szerint 2011-ben vagy 2012-ben került volna a boltok polcaira, ám a lemezről, illetve annak kiadójáról azóta sem lehetett semmit sem hallani.

A magánélete viszont nagyjából rendben van: 2010 márciusában szakított sorozatbeli kollégájával, Jamie Kennedyvel, néhány héttel később pedig Alex Beh színésszel látták, akivel a mai napig párkapcsolatban él.

Ezt is szeretjük