Jennifer Lopez kínosan szűk ruhában! Ott is bevágott, ahol nem kellett volna
Képeken 4 sztár és legkínosabb ruhaválasztásaik.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez csütörtökön a Billboard Latin Music Awards gálán lépett fel, hogy így tisztelegjen Selena Quintanilla énekesnő emléke előtt, akit idén 20 éve lőtt le saját rajongói klubjának elnöke, Yolanda Saldívar egy veszekedés közben. A gyilkos jelenleg is életfogytiglani börtönbüntetését tölti.

A 45 éves Lopez játszotta Selena szerepét a róla készült 1997-es életrajzi filmben, nem véletlen tehát, hogy a gálán is kinyilvánította tiszteletét az elhunyt énekesnő iránt. 

Jennifer azonban, ahogy az már sokszor előfordult vele, ez alkalommal sem találta el a saját ruhaméretét. Az énekesnő egy olyan szoros deréknadrágba szuszakolta bele magát, amiből oldalt kibuggyantak hurkácskái. Ezt talán senki nem vette volna észre, ha a nadrág mellé nem csak egy díszes melltartót visel.

Nézd meg Jennifer Lopezt előnytelen ruhájában aztán kattints tovább, hogy lásd azokat a szetteket, amiben más hírességek is kövérnek tűntek!

Testhezálló nadrágja mindent megmutatott Jennifer Lopezből!

A 45 éves énekesnő ma is bátran vállalja nőies idomait, ezért nem fél a szűk, fenekére feszülő nadrágoktól sem. Nézd meg, hogy állt neki és a többi sztárnak a testhezálló nadrág!

Ezt is szeretjük