Fotó! A 40 éves Jennifer Lopez durván bekapta

A gyönyörű énekes- és színésznőnek sikerült alaposan meglepnie rajongóit, akik először nem is hittek a szemüknek.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopezt legújabb filmjének forgatásán örökítették meg, amint egy méretes jégkrémet fogyasztott el élvezettel.


A The Back-Up Plan című romantikus vígjátékban a ma éppen 40. születésnapját ünneplő színésznő alakítja az egyedülálló Zoe-t, aki végső elkeseredésében úgy dönt, hogy mesterséges megtermékenyítésnek veti alá magát.

Ám a sors közbeszól, nem sokkal a beavatkozás után ugyanis megismerkedik a tökéletes pasival, aki elől megpróbálja eltitkolni várandósságát.

A komédiát a tervek szerint 2010-ben mutatják majd be, a forgatás során pedig Lopeznek akaratlanul is sikerült felhívnia magára a figyelmet.

Az egyik jelenetben ugyanis gömbölyödő pocakkal jelent meg. Ezt követően futótűzként terjedt el a pletyka világszerte, miszerint a bombázó megint terhes.

Természetesen erről szó sincs, a mesterséges pocak mégis alaposan megtévesztette a rajongókat.

Sokáig titkolta, hogy várandós

Lopez 2007. november 7-én az En Concierto turné utolsó állomásán jelentette be hivatalosan hatalmas éljenzés közepette, hogy első gyermekét várja férjétől, Marc Anthony-tól.

Ezt megelőzően már hónapok óta pletykáltak arról, hogy J.Lo. terhes, ám ezt a szóbeszédet korábban egyikük sem erősítette meg.

Anthony csak 2008 februárjában mondta el, hogy ikreik születnek majd, akik aztán február 22-én látták meg a napvilágot. Az első róluk készült fotókért 6 millió dollárt fizetett a sztárpárnak a People magazin.
 

A színésznő a gyerekeket mindig magával viszi a forgatásokra, ha teheti, és ez nincs másképp a The Back-Up Plan esetében sem.


- Mindig magammal hozom őket, ha forgatunk. Imádok így dolgozni. Komolyan mondom, életem legjobb napjai közé tartoztak azok, amikor elkezdtük felvenni az első jeleneteket. Nagyon akartam ezt a filmet, és tényleg óriási, hogy itt vannak velem – nyilatkozta Jennifer Lopez.
Ezt is szeretjük