Fotók! J.Lo szűk nadrágban sem szégyelli kerek fenekét
Jennifer Lopezről azt pletykálják, hogy a hátsója összement, de friss fotói nem ezt bizonyítják.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez valószínűleg nem dalai vagy filmjei kapcsán kerül be a showbiznisz történelemkönyvébe.

Sokkal inkább nem mindennapi hátsó fele révén: a latin-amerikai szépségnek ugyanis sikerült megnyitnia a szuperkarcsú színésznőktől hemzsegő Hollywood kapuit a hozzá hasonló nőies bombázóknak.

Nem lett kisebb

És bár időről időre felröppen, hogy a kétgyerekes sztármami méretes popója összement a kemény edzéseknek és a fogyókúrának köszönhetően, a legfrissebb fotókat elnézve megnyugodhatnak a rajongók.

Nem fér hozzá kétség, J.Lo feneke láthatóan ugyanolyan kerek, mint lánykorában.

A 40 éves sztárt egyébként Monacóban kapták lencsevégre, ahová állítólag egy privát fellépésre hívták meg.

Anya és sztár

Az énekes-színésznőnek talán éppen kapóra jött a meghívás, hiszen legújabb romantikus filmje, az Ilyen a formám - nálunk június 10-én mutatják be - hatalmas bukásnak bizonyult mind az Egyesült Államokban, mind Nagy-Britanniában.

Érdekesség, hogy mostanság nem ő az egyetlen romkom-hősnő, aki friss mozijával nem aratott nagy sikert a nézőknél. Sandra Bullock például az Ő a megoldás idegesítő szereplőjének eljátszásáért kiérdemelte az Arany Málna-díjat.

De Jennifer Aniston is hiába édelgett a nyilvánosság előtt filmbéli partnerével, Gerard Butlerrel, az Exférj újratöltve csak kevés embert tudott becsábítani a mozikba.

Ezt is szeretjük