Csak 2 évig bírta! Jennifer Lopez is a szakítás mellett döntött
Az énekesnő egy rádióműsorban jelentette be, hogy két év után elhagyja az American Idol zsűrijét.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez két évad után úgy döntött, elhagyja az American Idol zsűrijét. A nagy bejelentést Ryan Seacrest reggeli rádióműsorában tette meg.

Nem csak ő döntött a kilépés mellett, szintén két év után távozik a tehetségkutató szókimondó négyesfogatából Steven Tyler, az Aerosmith egykori énekese is.

 

Visszatér az énekléshez

A 42 éves énekesnőt 2011-ben kérték fel arra, hogy csatlakozzon a műsor zsűrijéhez, most azonban úgy érzi, szeretne újra az énekléssel és a színészettel is  foglalkozni, amire a műsor miatt nem maradt ideje.

- Nagyon imádtam csinálni, de úgy érzem, most kell váltanom és visszatérnem azokhoz a dolgokhoz, amit igazán szeretek - mondta el a Today magazinnak.

A felvételek alatt szoros barátságot kötött Steven Tylerrel is, így most furcsa számára, hogy mindketten egyszerre távoznak a népszerű tehetségkutatóból:

- Kedvelem Stevent, elég közel kerültünk egymáshoz, végig támogattuk a másikat. Együtt vágtunk bele egy nagyszerű kalandba, amiről nem tudtuk, hogyan fog alakulni. Rossz belegondolni, hogy ő sem marad ott tovább - osztotta meg az AP hírügynökséggel.

Mariah Carey foglalhatja el a helyét

Számos pletyka látott napvilágot arról, hogy ki kerülhet Lopez megüresedett helyére. Az egyik szerint például előrehaladott tárgyalásokat folytatnak a készítők Mariah Carey-vel, a másik zsűritagnak, Randy Jacksonnak pedig egy komolyabb mentori szerepet szánnak a Fox csatorna produkciójának ősszel kezdődő évadában.

Jennifer egyébként nem szeretne minden köteléket megszakítani a csatornával, annak ellenére, hogy nem szeretne tovább zsűritag maradni, a továbbiakban is számíthatnak a segítségére, illetve korábbi mentoráltjai kezét sem engedi el.

Viszont már igent is mondott egy filmes felkérésre, a 2013-ban a mozikba kerülő Parker című alkotás egyik főszerepét kapta meg, melyben partnere A szállítóból is ismert Jason Statham lesz.

Ezt is szeretjük