Fotó! Kikandikált túl szűk ruhájából J.Lo bimbója
A színésznő gyermekei születése előtt igazi stíluskirálynőnek számított, ám mostanára elszokott a dizájnerruháktól.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez kétségtelenül a kilencvenes évek végének egyik stílusteremtő ikonja volt. Ruhakölteményeit és frizuráját nők milliói utánozták szerte a világon.


Ráadásul saját márkával is megjelent a piacon. A hölgyek, akik ezt megengedhették maguknak, J.Lo-cipőben tipegtek, miközben az énekes-színésznő nevével fémjelzett parfüm csábító illata lengte körül őket.

Jövő hónapban lesz negyvenéves

Ám miután több magánéleti kudarc után hozzáment Marc Anthony zenészhez, majd 2008 februárjában ikreik is megszülettek, érthető módon kevesebb ideje – és ereje – jutott a külsőségekre.

Először is vissza kellett nyernie nőies vonalait, ami nem ment könnyen –  de hát a dizájnergöncöket sajnálatos módon elsősorban nem gyakorló anyukákra szabják.

Aztán persze meg kellett ismerkednie a legújabb trendekkel. A negyedik iksz küszöbén álló sztár jó érzékkel talált rá a már oly sok híresség, egyebek közt Sharon Stone által is viselt Herve Ledger-féle fukszia színű bandázsruhára, amit boldogan öltött visszakarcsúsodott testére.

Az örömbe azonban némi üröm is vegyült, hiszen a szűk és mélyen dekoltált dressz nem sok szabad mozgást tesz lehetővé. A szépség valószínűleg addig ficergett az autóban, míg egy óvatlan pillanatban a ruha lecsúszott a melléről – a lesifotósok legnagyobb örömére.

A jeles alkalom egyébként egy, a férjével kettesben elköltött vacsora volt a nyugat-hollywoodi Cecconi olasz étteremben, ahol egyúttal azt is megünnepelték, hogy J.Lo ismét visszatér a filmszakmába.

Elkezdődtek ugyanis a The Back-Up Plan című romantikus komédia forgatási munkálatai, melyben ő kapta az egyik főszerepet.

Ezt is szeretjük