Egy 13 évesnek mutogatta magát
Szeméremsértés miatt letartóztatták a sorozatszínésznőt
Jennifer Lien előzetesbe került.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 41 éves Jennifer Lien nevét itthon a legtöbben az 1995-ben futó Star Trek: Voyager című sorozatból ismerik, amelyben ő alakította Kest.

A színésznő, aki az elmúlt években eléggé eltűnt, most újra hallatott magáról, noha jobban tette volna, ha továbbra sem hívja fel magára a figyelmet.

Szeméremsértésért tartóztatták le

Szeptember 3-án a szomszéd hívta ki Jenniferre a rendőröket, mert a színésznő egy eldurvult veszekedés során először a pólóját húzta fel a nő 13 év alatti gyerekei előtt, majd a nadrágjától is megszabadult.

A rendőrök a színésznőt az otthonában találták, állítólag teljesen meztelen volt, csak egy takarót bugyolált maga köré.

Nem volt valami együttműködő, azzal fenyegette a kiérkező járőröket, hogy lelövi őket. Végül ölben kellett kivinniük a rendőrautóhoz.

- Minden olyan hirtelen történt, lekapta a pólóját, és mutogatni kezdte magát, miközben azt kiabálta: woo hoo. Erre megkérdeztem tőle: ez a tisztelet a gyerekek iránt? Erre nem válaszolt, csak megfordult, és letolta a nadrágját - nyilatkozta a WATE csatorna riporterének a szomszéd, Carey Smith.

Jennifer Lien azóta is előzetes letartóztatásban van, csak 2500 dolláros óvadék megfizetése esetén engedik szabadlábra. Az ellene felhozott vádak között a szeméremsértés mellett szerepel a letartóztatás akadályoztatása, a rendőri intézkedéssel szembeni ellenállás és mások veszélyeztetése. Korábban már kétszer került előzetes letartóztatása, az egyik alkalommal családon belüli erőszakért.

A színésznőnek van egy fia, Jonah, aki szeptember 5-én lett 13 éves. A születésnapi bulin anyja nem tudott ott lenni, hiszen jelenleg is rács mögött van.

Ezt is szeretjük