Ő lenne túl kövér? Merész képekkel vágott vissza a fiatal színésznő
Jennifer Lawrence fejéhez vágták, hogy túl kövér, mire ő merész képeken mutatta meg alakját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár fiatal kora ellenére jelenleg ő Hollywood legkeresettebb színésznője, Jennifer Lawrence mégsem szállt el magától. Sőt, a Harper's Bazaarnak adott interjújában elmondta, hiába az Oscar-díj, még mindig esetlenül mozog a hírességek között és nyomasztják a régmúlt sérelmei is. Bevallotta, hogy még pályája kezdetén az egyik rendező azt mondta neki, túl kövér és ha nem fogy le, akkor kirúgják a produkcióból, valamint azzal akarták motiválni, hogy meztelen képeket készítettek róla Photoshoppal, milyennek is kellene lennie.

- Azóta, ha valaki csak ki meri ejteni előttem a diéta szót, máris elküldöm a fenébe. Igen, vállalom, a gyengém a chips. Nem tudok lemondani róla és kész - nyilatkozta.

A 23 éves színésznő beszélt az Oscar-gálás beégéséről is, amikor is a díjért menet elterült a lépcsőn.

- Tudni kell rólam, hogy amikor zavarban vagyok, akkor rengeteget hibázom. Hülye vicceket mondok és folyton dadogok. Ez pedig egy olyan pillanat volt, amit igazán különlegesre akartam, kecses akartam lenni, lenyűgöző. Aztán tessék, ez lett belőle - nevetett.

Cannes legdögösebb sztárjai

Jennifer Lawrence fiatal kora ellenére a cannes-i fesztivál egyik legjobban öltözött híressége lett, az egy hetes esemény alatt egyszer sem kapták le ízléstelen ruhában.

Ezt is szeretjük