18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

"Be kellett rúgnom, hogy le tudjak vele feküdni!" A színésznő meglepő vallomást tett

Egy nős férfit csábított el a 25 éves színésznő.

Jennifer Lawrence nehezen viselte, hogy a Passengers című közös filmjük forgatásán el kellett csábítania Chris Prattet.

Zavarta, hogy egy nős férfit kell magába bolondítania, még akkor is, ha csak a kamerák előtt zajlott az akció.

"Szégyelltem magam szex után"

A 25 éves színésznő bevallotta a The Hollywood Reporter magazinnak, hogy végig gyomorgörcse volt a forgatáson, úgy érezte, valami rosszat tesz.

- Ez volt az első igazi szexjelenetem. Nagyon bizarr volt az egész. Komolyan, be kellett rúgnom, hogy le tudjak vele feküdni. Igaz, ez se segített a dolgon, mert csak még jobban bepánikoltam tőle. Végig az járt a fejemben: "Úristen! Mit teszek? Ő egy nős férfi!"

Ez volt a legelső - és remélem, legutolsó - alkalom, hogy megcsókoltam egy olyan pasit, akinek felesége van. Végig görcsben volt a gyomrom, még akkor is, ha fejben tudom, hogy ez csak egy munka, de a testemnek ezt nem magyarázhatom be. Ciki, vagy sem, utána felhívtam anyukámat, hogy megnyugtasson, ne tettem semmi rosszat - nyilatkozta a színésznő a magazinnak.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük