A saját kisfia sem ismerte meg! Jennifer Hudson 40 kilót dobott le az utóbbi időben

Jennifer Hudson külseje igencsak megváltozott az elmúlt néhány évben.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jennifer Hudson az utóbbi idődben nem annyira alakításaival, mint sokak szerint már drasztikus fogyókúrájával került a címlapokra. Az énekesnőből elismert színésznővé avanzsált sztár, aki modellként is tevékenykedik, összességében 40 kilót fogyott.

Külseje annyira megváltozott, hogy a kisfia sem ismeri fel a róla készült fotókon.

40 kilót fogyott

Jennifer Hudson 2004-ben az American Idol tehetségkutató versenyen tűnt fel, ahol a hetedik helyezést érte el. Két év múlva énektudása mellett színészi képességeit is megmutatta, a Dreamgirls című filmben sokak szerint lemosta a vászonról az akkor már elismert világsztárt, Beyoncét is.

Alakításáért számos elismeréssel tüntették ki. A díjátadókon ekkor még töltött galamb alkatú, vonzó nőként jelent meg.

A Weight Watchers programmal aztán kisfia születése után viszonylag rövid idő alatt 40 kilót fogyott, ruhamérete XXL-esről nullás méretűre változott.

Kisfia rá sem ismer

Emiatt sok kritika érte, ám ő továbbra is sugárzó magabiztossággal pózol a fotósoknak, lerí róla, hogy jól érzi magát a bőrében. A vádakat pedig, miszerint anorexiás lenne, visszautasítja, hangsúlyozva, hogy épp azért fogyott le, hogy a kisfiának egészséges anyja legyen.

- Az anyaság nagy felelősséggel jár. David megérdemli, hogy olyan anya mellett nőjön fel, aki képes utána futni anélkül, hogy hamar elfáradna. Fontos, hogy legyen számára egy példakép, hogyan kell egészségesen táplálkozni és élni - nyilatkozta.

A fogyókúra miatt azonban pont kétéves kisfia került furcsa helyzetbe, aki az anyukáját csak karcsú szépségként ismeri, nem is tudván, hogy volt idő, amikor az a pluszkilókkal küzdött.

- Soha nem látott engem túlsúlyosan. Amikor a régi Jennifert látja a Dreamgirlsből, nem is tudja, hogy az kicsoda, számára az a nő egy idegen - árulta el a Good Housekeeping magazinnak.

Pedig az anyuka pont ezzel a filmmel robbant be a filmvilágba, Effie White szerepéért 29 díjat kapott a kritikusoktól, többek között Golden Globe-, Oscar- és BAFTA-díjjal is jutalmazták alakítását.

Ezt is szeretjük