Ettől el fogsz olvadni! Jennifer Garner kislánya szebb, mint a mamája
Az anyukaként is elbűvölő Jennifer Garner és nagyobbik lánya, Violet le sem tagadhatnák egymást.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Garner 38 évesen is kirobbanó formában van, kora mellett azt is nehéz elhinni róla, hogy már kétszeres anyuka.

Nagyobbik lánya, Violet Anne 2005 decemberében látta meg a napvilágot - apukája nem más, mint a jóképű Ben Affleck, akivel 2004-ben kezdett randizgatni az Alias sztárja.

Próbálták titkolni

Bár a pár eleinte tagadta, hogy bármi közük lenne egymáshoz - mindkettőjüknek elege volt már a bulvársajtóból -, Jennifer 33. szülinapján egy gyémántgyűrűvel kérte meg a kezét a sármőr.

Ekkor a színésznő már három hónapos terhes volt, így az esküvővel sem vártak sokáig, melyet családi körben, a nyilvánosság teljes kizárásával tartottak meg.

A tündéri kis Violet nemsokára ötéves lesz, és épp úgy néz ki, mintha mamája kicsinyített mása lenne. A mosolyuk egy az egyben ugyanaz, a jellegzetes kis gödröcskék, az orra, de még a cuki elálló fülei is anyukájára emlékeztetnek.

Megérkezett a kistestvér

Anya és lánya rengeteg időt tölt együtt, de a csöppségnek 2009 januárja óta osztoznia kell a mamin, ugyanis ekkor jött a világra kishúga, Seraphina Rose Elizabeth.

Bár a gyerekek születése ellenére Jennifer Garner nem intett végleg búcsút a kamerának, klasszikus anyukának számít, aki a legtöbb időt otthon, a családjával tölti.

Szeret főzni, kertészkedni, gyakran kirándulnak a szabadba, és a családnak van egy Martha Stewart névre hallgató labradorja is.

Ezt is szeretjük