Gerard Butler: „Bármit mondanak, Jennifer és én csak barátok vagyunk”
Jennifer Aniston és Gerard Butler az Exférj újratöltve című filmben játszanak együtt. Vajon mi lehet köztük?

beauty and style
Top olvasott cikkek

Amióta Jennifer Aniston összekerült Brad Pitt-tel, a magánéletét is kitette a kirakatba. És ezen az sem változtatott, hogy már öt éve elváltak útjaik Hollywood szívtiprójával - épp ellenkezőleg.

Jól érzik magukat együtt

Azóta bárki is bukkant fel két percnél tovább a Jóbarátok egykori sztárjának oldalán, a rajongók máris kongatták az esküvői harangokat. Ha pedig nem volt pasi a láthatáron, akkor arról szőttek mindenféle bűvös elméletet, vajon milyen úton-módon tudnák újra összehozni exférjével.

Csak barátok

Nos, manapság nem szükségesek a cselszövő gondolatok, a 41 éves színésznő rajongótáborának van éppen elég izgulnivalója. Aniston ugyanis rengeteget mutatkozik Gerard Butler társaságában. A jól értesültek szerint csakis szerelemről lehet szó, hiszen a jóképű színész még mexikói nyaralásán is meglátogatta csinos kolléganőjét.

Az érintettek azonban állítják, bár jól kijöttek egymással közös filmjük, az Exférj újratöltve forgatásán, a barátságnál több nincs köztük, és valószínűleg nem is lesz.

- Jennifer meghívott a születésnapjára Mexikóba, én pedig elmentem, de higgyék el, csak barátok vagyunk. Persze mindketten vonzónak találjuk a másikat, és igazán remekül kijövünk, de ennyi. Azt hiszem, valahányszor azt feltételezik, hogy éppen Jenniferrel vagyok, én a világ másik végén éppen egy másik nőt teszek tönkre - viccelődött a 300 sztárja.

Visszafogja magát

Butler azt is elmesélte, bár korábban gyakran váltogatta barátnőit, most már jobban vigyáz, hogy kivel bújik ágyba. Nem akar ugyanis úgy járni, mint Tiger Woods, akinek szerelmi életéről részletesen beszámoltak szeretői.

És hogy Aniston miként vélekedik állítólagos viszonyukról? Hát, ő már nem ilyen higgadt. Egyrészt felháborítja, hogy manapság milyen sok hír szól róla és kollégájáról - másrészről viszont tisztában van vele, hogy ez is hozzátartozik a médiacirkuszhoz. És nem mellesleg új filmjükre is többen lesznek kíváncsiak.

Az Exférj újratöltve vígjátékot egyébként a magyar közönség április elsejétől láthatja a mozikban.
Ezt is szeretjük