Régen és most: Jennifer Aniston frizurái
Nézd meg, Jennifer Aniston haja miként változott meg az évek során.

Dia

 	Hosszú, barna haj 	Jennifer Anistonról 1993-ban készült ez a fotó, melyen egyértelműen látszik, hogy a görög származású színésznőnek eredetileg sötétbarna a haja. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Jennifer Aniston »

Hosszú, barna haj

Jennifer Anistonról 1993-ban készült ez a fotó, melyen egyértelműen látszik, hogy a görög származású színésznőnek eredetileg sötétbarna a haja.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Jennifer Aniston »

Dia

 	A Rachel-frizura 	A Jóbarátok bohókás karakteréhez kellett valami pimasz frizura, ezért találta ki Jennifer Aniston fodrásza a lépcsőzetes vágással készült, melírozott tincsekkel megbolondított hajat. Bár a színésznő az Allure 2011 februári számában bevallotta, hogy nagyon utálta ezt a frizurát, nők milliói lelkesedtek érte akkor és még most is. 	Kapcsolódó cikk: 	41 évesen is bevállalta! Jennifer Aniston melltartó nélkül pózol az Allure magazinban »

A Rachel-frizura

A Jóbarátok bohókás karakteréhez kellett valami pimasz frizura, ezért találta ki Jennifer Aniston fodrásza a lépcsőzetes vágással készült, melírozott tincsekkel megbolondított hajat. Bár a színésznő az Allure 2011 februári számában bevallotta, hogy nagyon utálta ezt a frizurát, nők milliói lelkesedtek érte akkor és még most is.

Kapcsolódó cikk:
41 évesen is bevállalta! Jennifer Aniston melltartó nélkül pózol az Allure magazinban »

Dia

 	A'la Barbra Streisand 	A frizura ugyanolyan hosszú, mint a Rachel-hajnál, ám itt a harmincas éveiben járó színésznő leginkább a kényelemre szavazott: a nyaka köré tekert sállal és a kerek lencséjű szemüveggel szakasztott Barbra Streisandnak nézett ki - ráadásul jóval idősebbnek valódi koránál. 	 	 

A'la Barbra Streisand

A frizura ugyanolyan hosszú, mint a Rachel-hajnál, ám itt a harmincas éveiben járó színésznő leginkább a kényelemre szavazott: a nyaka köré tekert sállal és a kerek lencséjű szemüveggel szakasztott Barbra Streisandnak nézett ki - ráadásul jóval idősebbnek valódi koránál.


 

Dia

 	Szőkén-seszínűen 	Mennyire más így, még egy árnyalattal szőkébbre festve - és szemüveg helyett kontaktlencsével. Bár igaz, ami igaz, a bőrszínéhez hasonló tónusú tincsek kicsit színtelenné teszik a sztár arcát, és ezen még a csillámló szemfesték és a pink szájrúzs sem segít. 	Kapcsolódó cikk: 	Eltitkolt fotó! Jennifer Aniston nem volt mindig irigyelésre méltó bombázó »

Szőkén-seszínűen

Mennyire más így, még egy árnyalattal szőkébbre festve - és szemüveg helyett kontaktlencsével. Bár igaz, ami igaz, a bőrszínéhez hasonló tónusú tincsek kicsit színtelenné teszik a sztár arcát, és ezen még a csillámló szemfesték és a pink szájrúzs sem segít.

Kapcsolódó cikk:
Eltitkolt fotó! Jennifer Aniston nem volt mindig irigyelésre méltó bombázó »

Dia

 	Frufruval, de már hosszan 	A kilencvenes évek végére lassan elérkezett a sztár a számára optimális hajhosszhoz: a képen látható frizuránál azonban még frufrut visel, mely kellemesen keretezi az arcát, ugyanakkor kissé komorrá teszi arckifejezését. 	 

Frufruval, de már hosszan

A kilencvenes évek végére lassan elérkezett a sztár a számára optimális hajhosszhoz: a képen látható frizuránál azonban még frufrut visel, mely kellemesen keretezi az arcát, ugyanakkor kissé komorrá teszi arckifejezését.
 

Dia

 	Dögös, csajos lófarok 	Bár Jennifer Anistont ritkán látni felkötött hajjal, remekül áll neki ez a fiatalos lófarok: persze a fodrász ügyelt arra, hogy a csomó ne legyen túl szigorú, némi rakoncátlan tincs pedig üdévé varázsolta a megjelenését. 	Kapcsolódó címke: 	Jennifer Aniston » 	 

Dögös, csajos lófarok

Bár Jennifer Anistont ritkán látni felkötött hajjal, remekül áll neki ez a fiatalos lófarok: persze a fodrász ügyelt arra, hogy a csomó ne legyen túl szigorú, némi rakoncátlan tincs pedig üdévé varázsolta a megjelenését.

Kapcsolódó címke:
Jennifer Aniston »
 

Dia

 	Rafinált fonat a frufru helyén 	Hogy a leengedett haj ne legyen unalmas, a stylist ötlete nyomán remek kis frizura készült a 2009-es Oscar-díjkiosztóra: Jennifer Aniston arcát bájosan kiemelte a romantikus fonat, és igazi görög istennővé varázsolta. 	Kapcsolódó cikk: 	A fotósok kedvence volt! Jennifer Aniston extra rövid ruhában ment a gálára »

Rafinált fonat a frufru helyén

Hogy a leengedett haj ne legyen unalmas, a stylist ötlete nyomán remek kis frizura készült a 2009-es Oscar-díjkiosztóra: Jennifer Aniston arcát bájosan kiemelte a romantikus fonat, és igazi görög istennővé varázsolta.

Kapcsolódó cikk:
A fotósok kedvence volt! Jennifer Aniston extra rövid ruhában ment a gálára »

Dia

 	Fénylő, egyenes haj 	Néhány félresikerült próbálkozás után rátalált a hozzá való stílusra: haja jóideje egyenes és barnásszőke, világosabb tincsekkel megbolondítva, és a színésznő legtöbbször mindenféle megkomponált frizura helyett egyszerűen csak hagyja, hadd omoljanak tincsei lazán a vállára. 	 

Fénylő, egyenes haj

Néhány félresikerült próbálkozás után rátalált a hozzá való stílusra: haja jóideje egyenes és barnásszőke, világosabb tincsekkel megbolondítva, és a színésznő legtöbbször mindenféle megkomponált frizura helyett egyszerűen csak hagyja, hadd omoljanak tincsei lazán a vállára.
 

Dia

 	Oldalra tűzött 	A 2011 novemberében megrendezett Glamour's Women of the Year díjátadó gálára oldalra tűzte a haját - az új frizura mintha arcformáját is megváltoztatta volna, mindenesetre magabiztosan mosolygott a kamerába.

Oldalra tűzött

A 2011 novemberében megrendezett Glamour's Women of the Year díjátadó gálára oldalra tűzte a haját - az új frizura mintha arcformáját is megváltoztatta volna, mindenesetre magabiztosan mosolygott a kamerába.

Ezt is szeretjük
Szerző: Pákozdi Gabriella
Fotó: