40 évesen is bombázó a bikinis Jennifer Aniston

Brad Pitt exét Mexikóban kapták lencsevégre napfürdőzés közben, és igazán irigylésre méltóan nézett ki fürdőruhájában.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Aniston az utóbbi időben alaposan belevetette magát a munkába - alig fejezte be A Bounty és a Buster forgatását, máris zajlanak a The Goree Girls előmunkálatai.


Nem csoda, hogy amint egy lélegzetvételnyi időhöz jutott, elrepült barátaival a napsütötte Mexikóba, hogy a tengerparton pihenje ki fáradalmait és lehetőleg minél távolabb legyen Hollywoodtól. Persze azért az élelmes lesifotósok ide is követték, vagy legalábbis néhány megrögzött rajongója, akik - a képek minőségéből ítélve - mobiltelefonnal igyekeztek megörökíteni kedvencüket lila bikinijében.

Magányos bombázó

Akárhogy is, láthatóan semmi szégyellnivalója nincs a görög származású sztárnak, mert bár februárban betöltötte a negyedik ikszet, testén nyoma sem látszik a megereszkedésnek.

Ám hiába a dögös test, valahogy a hozzáillő pasit képtelen megtalálni, bármennyire igyekszik. Korábban Vince Vaughnnal és a szoknyavadász John Mayerrel is zátonyra futott a kapcsolata, ráadásul újabbnál újabb részletek kerülnek elő a Brad Pitt-től való válása körüli időszakból.

Ian Halperin ugyanis hamarosan megjelenő botránykönyvében - The Untold Story of Brad Pitt and Angelina Jolie - egyebek közt azt állítja, annak idején Jolie, a menedzsere, valamint a bátyja szabályos lejáratókampányba kezdtek, hogy Anistont rossz fényben tüntessék fel. Csak azért, hogy ne Jolie legyen a gonosz férjrabló szuka, aki képes volt lecsapni a házasságban élő Brad Pittre.

Angelina: szent vagy szuka

Megszellőztették, hogy azért fulladt kudarcba Aniston kapcsolata, mert a karrierjét előrébb helyezte a családnál, és félt, hogy a szülés miatt az alakja is tönkremegy. Ennek kissé ellentmond, hogy a színésznő nemrég azt nyilatkozta a Buster filmje kapcsán, csakúgy, mint az általa játszott teherbe esni vágyó nő, ő is mindent megtenne a babáért.

Ha pedig csak mesterséges megtermékenyítéssel menne, attól sem zárkózna el. Persze a nagy kérdés, hogy ezt annak idején is így gondolta-e, merthogy igazából sosem árulták el Pitt-tel, mi is volt az oka, hogy férje másfelé kezdett kacsintgatni.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Mindenesetre legalább a vásznon rátalál a nagy Ő-re: december 24-én mutatják be a hazai mozik legújabb filmjét, a Derült égből szerelem című romantikus vígjátékot, ahol Aaron Eckharttal bonyolódnak egymásba.
Ezt is szeretjük