Jennifer Love Hewittnak már ekkora a babapocakja: a 42 éves színésznő 3. gyermekét várja
Jennifer Love Hewitt megmutatta kerekedő babapocakját.

jennifer-love-hewitt-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Love Hewitt karrierjét a '80-as években kezdte gyerekszínészként és énekesként, a '90-es években ünnepelt tinisztárrá vált, olyan filmekben szerepelt, mint a Tudom, mit tettél tavaly nyáron, a Buli az élet vagy A bamba banda.

A magyar nézők a Szellemekkel suttogó című szériából ismerhetik legfőképp, de sokaknak ismerős lehet az arca Enrique Iglesias Hero című videoklipjéből is. A 42 éves színésznő jelenleg harmadik babájával várandós.

Jennifer Love Hewitt újabb babapocakos szelfit posztolt

A színésznő az Instagramrája töltött fel egy friss szelfit, a képhez viccesen megjegyezte: "Ilyen, amikor a nadrág folyamatosan lecsúszik a babapocakról." Az összevágott képünk jobb oldalán látható bikinis kontentjét még májusban osztotta meg a rajongókkal.

love-hewitt-terhes
Fotó: Instagram/Jennifer Love Hewitt

Férjével, Brian Hallisayjel a harmadik gyermeküket várják, Autumn lányuk a házasságuk évében, 2013-ban született, két évvel később világra jött kisfiuk, Atticus. A People magazinnak elmesélte, nyitottak voltak arra, hogy legyen még egy gyerkőcük, azonban mégsem tervezték, így meglepetésként érte őket a hír, hogy egy újabb babával gyarapszik a családjuk.

- Úgy érzem, eddig két igazán különleges gyereket neveltünk, akik remek példaképek lesznek a kistestvérüknek. Ebben a nehéz időszakban kellemes, szép és egyben meglepő ajándéknak tartom azt, hogy egy új kis emberke anyukája lehetek.

Meglepő módon derült ki, hogy ismét várandós, egyik este nézte a tévét a gyermekeivel, majd az egyik terhességi teszteket gyártó cég reklámját levetítették, amit a kisfia nem hagyott szó nélkül.

GettyImages-1166728500
Fotó: Jerod Harris / Getty Images Hungary

- Hé, anya, kéne neked is venned egy ilyet, hátha van egy baba a hasadban - idézte fel Atticus aranyköpését a színésznő, majd így folytatta.

- Én először úgy gondoltam, mennyire illetlen ez a beszólása, hiszen csak túl sokat ettem vacsorára. Mégis miről beszél? Mégis beleültette a bogarat a fülembe, nem mellesleg már vagy egy éve kistestvérért könyörögtek. Nem voltunk ettől elhatárolódva, szimplán csak nem gondoltunk az újabb babaprojektre aktívan.

Viccesnek találta, hogy a fia milyen intuitív lélek, aki egyből ráérzett, hogy úton van a kistestvére, ugyanis miután megvette a terhességi tesztjét, az pozitív eredményt mutatott. Azt nem árulta el, pontosan hányadik hónapban van, de idén már biztosan világra hozza harmadik gyerkőcét.

A színésznőt a 911 L.a. című sorozatban láthatják a magyar nézők mostanában, ő alakítja a sorozatban Maddie Kendall karakterét, aki a legújabb évadban szintén várandós. Ha kíváncsi vagy, mikor vetítik legközelebb az epizódokat, kattints az alábbi felvételre!

Tom Cruise gyerekei így néznek ki napjainkban

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Connor, Bella és Suri Cruise.

Ezt is szeretjük