Az 52 éves Jennifer Lopez köldökig kivágott ruhában és rövid frizurával pózolt: rajongói ámulnak a friss képein

Jennifer Lopez a Rolling Stone magazin címlapjára került.

jlo-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez új filmje, a Vegyél el a héten kerül a mozikba, a film megjelenése kapcsán rengeteg interjúfelkérést kap, amiket természetesen el is vállal.

A legendás Rolling Stone magazin felkereste az ikonikus dívát, hogy szerepeljen legújabb számuk címlapján. A végeredmény lélegzetelállítóra sikeredett.

Jennifer Lopez a Rolling Stone címlapján

Lopez hétfőn az Instagram-oldalán osztotta meg a címlapot, amelyen egy köldökig kivágott ruhában pózolt, ráadásul a frizurája is más itt, mint amit megszokhattunk tőle. Bár olykor szívesen kísérletezik rövidebb fazonokkal, de általában hosszú tincsekkel szerepel mindenütt.

Közel kétmillió lájkot kapott a posztjára, nem mellesleg rengeteg rajongója megdicsérte, hogy mennyire dögös.

A Rolling Stone-nak adott interjújában a karrierútjáról mesélt, bár sokan azt gondolhatják róla, hogy milyen egyszerű volt az élete, de ez nem mindig volt így. Szegénységben nőtt fel, ettől függetlenül volt egy hatalmas támogatója, az édesanyja. Szerinte ha Guadalupe nem lett volna, ma biztosan nem a show-bizniszben dolgozna.

- Anyukám volt az, aki megszerettette velem a musicaleket, és megismertetett mindenféle zenével. Édesanyám miatt kezdtem építeni a karrierem a szórakoztatóiparban. Azért voltam képes annyi mindent túlélni ebben az iparban, mert édesanyám szigorú volt velem. Nem hiszem, hogy felfogta akkor, mire készített fel, de megtette - fogalmazta.

Bronxban, egy kis lakásban nőtt fel, ígéretes táncos volt, aki nyitott volt a színészetre és a zenélésre is, benne volt a vérében, hogy szórakoztasson, mégsem érezte magát elég jónak. Kívülállónak látta magát, úgy gondolta, semmi helye nincs a rivaldafényben.

Ez abból fakad, hogy egy Bronxból érkezett puerto ricó-i nő vagyok.

- Tudod, mire gondolok? Mindenre: nem egy pénzes családból származom, nem ismerek senkit a show-bizniszben. Csak belevágtam a fejszém, és azt mondtam: b***za meg, adok ennek egy esélyt, hogy bekerüljek ebbe a körbe.

Bár sok sikert elért, nemcsak színésznőként, hanem énekesnőként is, ettől függetlenül a mai napig a fejéhez vágják, hogy bár vannak jó és aranyos dalai, de azok mégsem olyan nagy durranások.

- Azt hiszem, szép munkát végeztem az évek során, van néhány nagyon szép munkám. De van egy klub, amelynek egyszerűen nem tudtam a tagja lenni. Persze mindig úgy viseltem ezt, hogy minden rendben van velem, jól vagyok. De mégis fáj, hogy nem lehetek ennek a klubnak a részese, nem tudom, hogy valaha is bekerülök. Ez a belső kör a nagy művészekből áll, és ott vannak külön mellettük a popzenészek.

Színésznők strandolós fotói

Képes összeállításunkban összegyűjtöttük a népszerű színésznők strandolós fotóit.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük