Jennifer Lopez új frizurája telitalálat: remekül áll neki a frufru
Jennifer Lopez új hajat vágatott magának.

jennifer-lopez-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez az egyik legdögösebb sztár, 51 évesen is úgy fest, mint egy harmincas éveiben lévő nő. Stílusáért emberek milliói rajonganak, így bármit is csinál, azzal biztosan sokakat inspirál.

Legutóbbi húzása után sem csodálkozunk, ha néhány rajongó időpontot kér a fodrászától, ugyanis J. Lo frufrut vágatott magának.

Jennifer Lopez új haja

Az énekesnőről Mary Phillips sminkes töltött fel egy friss fotót, amelyen már új frizurájával látható, jó választás volt, hogy frufrut vágatott magának, illik az arcformájához. A sminkmester a díva megjelenését a ruhájához igazította, barna szemeit kék festékkel emelte ki, míg a szájára nude árnyalatú rúzst kent fel.

Mariel Haenn stylist felelt az öltözékért, egy kék színű LAPOINTE-overallt adott rá, ami remekül kiemelte bomba alakját. A rajongók csak ámultak a külsején, többen megjegyezték, hogy mennyire gyönyörű nő.

Mindig is azon sztárok közé tartozott, aki nem félt a változástól, az elmúlt években a barna többféle árnyalatát is kipróbálta, láthattuk hosszú és rövidebb hajjal is. Az utóbbi években a mézbarna árnyalatra esküszik. Elég spontán alkat, amikor 2018-ban részt vett a MET-gálán, a vörös szőnyegre lépés előtt pár órával vágatta le hosszú tincseit vállig érőre.

Hol lakik Jennifer Lopez?

Képes összeállításunkban megnézheted Jennifer Lopez és Alex Rodriguez Miamiban található otthonát.

Ezt is szeretjük