Jennifer Lopez falatnyi bikinifelsőben hevert a tengerben: irtó dögös az új lemezborítóján

Jennifer Lopez csodásan fest friss fotóin.

jennifer-lopez-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez új kislemeze, a Cambia El Paso július 5-én jelenik majd meg, jelentette be tegnap este Instagram-oldalán. A dalban közreműködött Rauw Alejandro Puerto Ricó-i rapper és énekes is.

A zenéjét kedvelő rajongói örülhetnek, hiszen már hónapok óta nem rukkolt elő friss zenével, legutolsó száma, az In The Morning még 2020 novemberében jelent meg. A kislemez borítóját is megosztotta, ami nagy sikert aratott követői körében.

Jennifer Lopez irtó dögös a Cambia El Paso borítóján

A július 24-én 52. születésnapját ünneplő díva egy nem mindennapi fotózáson vett részt új zenéjének promóciója érdekében. Ana Carballosa fotográfus kedvéért falatnyi bikinifelsőben és farmersortban hevert a tenger vizében.

"Te nem lehetsz valóságos!" "Úristen, csodálatos nő vagy!" "Gyönyörű, annyira izgatott lettem az új dal miatt!" "Biztos ez lesz 2021 nyarának slágere" - fogalmazták a dicsérő szavakat a kommentelők.

Csak úgy sugárzik a friss képein, valószínűleg ehhez a vidámsághoz köze lehet annak is, hogy Ben Affleckkel 17 évvel a szakításuk után újra egymásra találtak. A két híresség kapcsolatáról szinte nincs olyan nap, hogy valamelyik pletykalap ne hozna le valamit. 2021 áprilisában kezdtek újra randizni, előtte J. Lo Alex Rodriguez jegyese volt, ám a férfi megcsalási botrányba keveredett, ezt viszont a sztár nem tudta megbocsátani neki végül.

Pár héttel ezelőtt már olyan hírek jelentek meg, hogy Affleck újra meg fogja kérni Lopez kezét a születésnapján, ám a Hollywood Life új riportja szerint a páros nem akarja elsietni a dolgokat.

- Jennifer annyira izgatott! Nagyon szerelmes, de jelenleg nem arra fókuszál, hogy eljegyezzék. Lassan akar haladni, jelenleg élvezi a kapcsolatuk minden édes pillanatát, nem látja értelmét a nagy sietségnek - magyarázta a forrás.

- Ez a szerelem tökéletes időpontban jött az életébe. Persze csak napról napra haladnak, de Jennifer izgatott a jövőjük alakulásával kapcsolatban. Úgy érzi, ez örökre szólhat, pont emiatt szeretné a szerelmüket megvédeni. Amióta újra a sajtó róluk beszél, próbálják minél visszafogottabban kezelni a kapcsolatukat. Boldog, hogy újra egymásra találtak, ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy most mindent másképp csinál, sokkal privátabban kezeli a magánéletüket - tette hozzá.

Mi történt a Baywatch női szereplőivel?

Képes összeállításunkban megnézheted, mi a helyzet manapság a Baywatch legnépszerűbb női szereplőivel.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük