Jennifer Lopezzel kegyetlen módon bántak: volt vőlegénye, Ben Affleck vallott erről
Ben Affleck szerint nem bánt kesztyűs kézzel a sajtó Jennifer Lopezzel.

jennifer-lopez-ben-affleck-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez korunk egyik legünnepeltebb sztárja, nemcsak énekesi, hanem színészi karrierjében is szárnyal, A Wall Street pillangóiban nyújtott alakításáért még Golden Globe-díjra is jelölték 2020-ban. 

Ráadásul nemrég indult el a kozmetikai cége, ami egy újabb sikert jelent az 51 éves díva számára. Az újságírók zöme manapság pozitívan ír róla, ám volt egy olyan időszak az életében, amikor a bulvársajtó kevésbé volt kegyes hozzá. Mindez akkor történt, amikor 2002-ben beleszeretett Ben Affleckbe a Gengszter románc című közös filmjük forgatásán. 

Jennifer Lopezzel nem bánt kesztyűs kézzel a sajtó Ben Affleck szerint

Ha két híresség egymásba szeret, az mindig óriási szenzációnak számít a bulvár számára. Így volt ez J. Lo és Ben Affleck esetében is, még egy becenevet is kitaláltak rájuk, Bennifer néven hivatkoztak rájuk több cikkben is. Két évig tartott a szerelmük, még el is jegyezték egymást, eredetileg 2003-ban házasodtak volna össze, ám elhalasztották az esküvőjüket, végül 2004-ben szakítottak egymással. 

GettyImages-74654815
Fotó: Tom Kingston / Getty Images Hungary

Kapcsolatuk alatt szinte mindennap foglalkoztak velük, és sajnos többször előfordult, hogy Lopezről nem a legkedvesebb módon fogalmaztak az újságírók, ezt maga Ben Affleck vallotta be egy podcastban, amelyet a  The Hollywood Reporter  készített vele.

- Az emberek k**vára gonoszak voltak vele, szexista és rasszista módon. Csúnya és gonosz sz**ságokat hordtak össze róla az újságírók, amiket ha ma ugyanígy fogalmaznál meg, simán kirúgnának ezért - fogalmazta a 48 éves színész.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ma már úgy véli Affleck, hogy volt szerelme elnyerte az emberek tiszteletét azokkal az eredményeivel, amiket az elmúlt években letett az asztalra.

- Most úgy tűnik nekem, hogy ünneplik és tisztelik őt a munkájáért, illetve azért, ahonnan jött, és amiket elért az életében, ahogy azt tényleg r**adtul kell! - tette hozzá.

Lopez 2018-ban az InStyle-nak mesélt arról a nehéz időszakról, amikor a sajtó szó szerint nem hagyta békén Affleckkel.

- Tényleg őrület volt, most már végre meg tudom mutatni, ki is vagyok valójában. De abban az időszakban mindent elhittél, amiket az újságokban leírtak, pedig rengetegszer nem is voltak azok igazak, vagy csak a cikk tartalmának az egyharmad része fedte le a valóságot.

GettyImages-75488772
Fotó: Gregg DeGuire / Getty Images Hungary

Bár Ben és Jennifer szakítottak, nem ápolnak rossz kapcsolatot egymással, mind a ketten megtalálták azt az embert, akik mellett kiteljesedhettek. A barna szépség Alex Rodriguez baseballjátékos menyasszonya, 2017 óta alkotnak egy párt, Ben Affleck a Jennifer Garnerral való válása után Ana de Armas színésznőben találta meg az igazit.

Jennifer Lopez és édesanyja

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos J. Lo anyukája, Guadalupe.

Ezt is szeretjük