Jennifer Lopezt és Ben Afflecket ölelkezve fotózták le: nem tudják tagadni, hogy újra egymásba szerettek
Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata egyre komolyabb.

bennifer-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez és Ben Affleck már le sem tagadhatják, hogy újra egymásba szerettek, a két híresség hétfőn este Hollywood nyugati részén járt, ahol összebújós felvételt is készített róluk egy szemfüles paparazzo.

Május 11-én számoltunk be arról, hogy 17 évvel az eljegyzésük felbontása után a Big Sky Resortban töltöttek el egy hosszú hétvégét kettesben. A múlt héten is készültek róluk friss fotók, akkor J. Lo Miamiban található otthonában voltak együtt, Afflecket a barna szépség erkélyén fényképezték le.

Jennifer Lopez és Ben Affleck újra együtt

Úgy tűnik, egyre komolyabb a dolog a két híresség között, hétfőn este Wolfgang Puck sztárséf új éttermében vacsoráztak kettesben, írta meg a Page Six. Amikor odaértek a helyszínhez, több lesifotó készült róluk, az egyiken éppen ölelkeztek egymással. 

A riport szerint egymás kezét fogva sétáltak be az étterembe, ebből is látszik, hogy már nem tagadják annak tényét, hogy tényleg összejöttek. Bár májusban derült ki a nagyvilág számára, hogy újra felvették egymással a kapcsolatot, ám már áprilisban titokban találkozgattak egymással. Április 23-án az énekesnő és színésznő még exvőlegényével, Alexander Rodriguezzel vacsorázott a Bel-Air Hotelben, előtte való nap viszont Afflecket látták ugyanazon a helyszínen. Április 28-án szemtanúk látták, ahogy a színész éppen elhagyta Lopez Los Angeles-i otthonát.

A sármos sztár februárban vette fel a kapcsolatot legelőször az exével, szerelmes levelet írt neki azután, miután meglátta az énekesnőről készült friss fotókat, amelyek Dominikán készültek róla egy filmforgatáson, akkor kifejtette neki, bárcsak ő is ott lehetne mellette. Célt ért Affleck a levelével, hiszen két hónappal később már találkoztak is személyesen.

A Page Six az előző héten már arról írt, hogy J. Lo azt tervezgeti, hamarosan az Instagramon is bejelenti, hogy újra együtt vannak Bennel, ám egyelőre ez még nem történt meg. Mindenesetre a rajongók tűkön ülve várják, hogy végre a közösségi oldalon is felvállalják szerelmüket. Amikor Lopez még Alex Rodriguez kedvese volt, vele is számtalan közös képet posztolt, valószínűleg Affleck esetében sem lesz ez másképp, sőt a vörös szőnyegen is biztosan újra láthatjuk majd őket.

Közös történetük 2002-ben kezdődött, amikor együtt forgatták a Gengszter románc című filmet, akkor egymásba szerettek, majd 2003-ban eljegyezték egymást, már abban az évben összeházasodtak volna, ám a túl nagy médiaérdeklődés miatt elhalasztották az esküvőjüket. Végül 2004-ben a szakítás mellett döntöttek. Utána mind a ketten mással alapítottak családot, Affleck Jennifer Garnerrel három gyermeket vállalt, Lopez Marc Anthonyt egy ikerpárral ajándékozta meg.

A különválásukat az is okozta, hogy nem bírták elviselni azt a nagy nyomást, amit a bulvársajtó mért rájuk, remélhetőleg a történelem nem ismétli meg majd magát, és a két híresség között kialakult szerelem erősebb lesz, mint valaha.

Énekesnők smink nélkül

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest smink nélkül Adele, Jennifer Lopez vagy éppen Shakira.

Ezt is szeretjük