Élő adásban szólt be kolléganőjének a színész - A műsorvezető is kiakadt rajta

Chris Pratt nem fogta vissza magát a műsorban.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hónapok óta Chris Pratt és Jennifer Lawrence különös barátságától hangos a sajtó, akik közös filmjük, az Utazók forgatásán számos vicces helyzetbe keveredtek együtt. A BBC1 Radio műsorvezetői emiatt meg is hívták őket, a Playground Insults című műsorukba, amely során be kell ülniük egymással szemben a stúdióban, és minél pitiánerebb sértéseket kell egymás fejéhez vágniuk - a végén pedig az nyer, akinek sikerül megnevettetnie a másikat.

A műsor rajongói már tűkön ülve várták az adást, hiszen mindkét színész híres a humoráról és a szókimondóságáról. Jennifer Lawrence bírálta kollégája erejét, eszét, korát, színészi képességét és korábbi szerepeit, de Chris Pratt egyértelműen elvitte a pálmát, amikor halálosan komoly arccal ezt mondta kolléganőjének: "a szexjelenetünk közben éreztem, ahogy a csípőmhöz nyomod a férfiasságodat". Itt már az Oscar-díjas színésznő sem bírta tovább, hatalmas nevetésben tört ki, a műsorvezetők pedig csak hüledeztek - ilyen beszólást még ők sem hallottak az eddigiek során.

Filmes párok, akik a valóságban gyűlölték egymást

Szerencsére Jennifer Lawrence és Chris Pratt csak viccből sértegették egymást, voltak azonban olyan filmes párosok is, akik finoman szólva nem kedvelték egymást. Nézd meg, kik okoztak alapos fejfájást a filmkészítőknek a vitáikkal!

Ezt is szeretjük